UT MOT VENNINNEN: Paris Hilton reagerer på Kim Kardashian Wests nye bilder. Foto: NTB Scanpix
UT MOT VENNINNEN: Paris Hilton reagerer på Kim Kardashian Wests nye bilder. Foto: NTB ScanpixVis mer

Paris Hilton:

- Kim Kardashian kopierer meg

Vennskapet mellom Paris Hilton og Kim Kardashian har vært anspent i flere år - nå har den iskalde tonen mellom dem nådd nye høyder.

På starten av 2000-tallet ble Paris Hilton (37) sett på som realitydronning med serien «The Simple Life». Tittelen som realitydronning er for lengst overtatt av Kim Kardashian West (37), som Paris var god venn med tidligere.

Siden Kim inntok realityverden, har det blitt hevdet at Paris er bitter på sin jevnaldrende venninne.

Mange vil nemlig ha det til at Kardashian stjal «kjent for å være kjent»-tronen fra Hilton, og at forholdet mellom dem derfor kjølnet fullstendig.

Nok en gang understreker Paris spekulasjonene. Kim har nylig lansert en ny parfyme, som hun annonserte med flere bilder på sin Instagram-profil. Bildene får Paris til å reagere.

På et av Kims bilder poserer hun nemlig naken, kun dekket av noen blomster. Kort tid etter at «Keeping up with the Kardashians»-stjernen delte bildene med sine 117 millioner følgere, la Paris ut lignende bilder på sin profil.

Sistnevnte hevder hun tok bildene for et år siden, og den spydige tonen mellom de tidligere venninne, har fått fansen til å sperre opp øynene. Flere mener nemlig at Paris påpeker at Kim hermer etter henne. Det skrives også i sosiale medier at Paris har likt et bilde hvor det står at Kim kopierer henne.

Den siste handlingen tar flere som en bekreftelse på at vennskapet synger på siste verset.

Helt siden våren 2007, da førstnevnte for alvor begynte å klatre opp på kjendisstigen, har det nærmest blitt erklært - av tilhengere og sladrepresse - at Hilton har vært evig bitter på sin jevnaldrende venninne.

Saken fortsetter nedenfor.

Kom med lovord

Paris hadde på dette tidspunktet seilt opp til å bli en av verdens mest omtalte kvinner, mye takket være den voldsomt populære realityserien «The Simple Life», som gjorde henne verdensberømt over natta.

Kardashian var på sin side ikke kjent som noe mer enn Hiltons venninne og garderobeassistent. En sexteip skulle derimot forandre alt.

Opp gjennom årene har både Kim og Paris tidvis hengt seg på den noe medieskapte rivaliseringsstormen, som da sistnevnte yppet til selfie-krig med Kim senest i fjor.

Da Hilton igjen fikk spørsmål om forholdet til Kim Kardashian på en røp løper i Beverly Hills i april, satte hun riktignok foten ned - og kjørte på med lovord.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

- Vi har kjent hverandre siden vi omtrent ble født. Det er fantastisk å se at vi begge har vokst opp til å bli to formidable forretningskvinner. Hun har en familie nå, og jeg er i ferd med å starte min egen, sa 37-åringen, ifølge People.

Til tross for at hotellarvingen definitivt tilbringer mindre tid i Kardashians selskap (og i offentligheten for øvrig) enn tidligere, var 37-åringen å se i det årlige juleselskapet til Kim Kardashians mor og «momager», Kris Jenner (62), for halvannet år siden.

Selv gikk Kim Kardashian fra å være Hiltons assistent til å havne på «alles» lepper våren 2007, da en tre år gammel hjemmesnekret sexvideo av 37-åringen og hennes daværende kjæreste, Ray J, traff internett med full styrke.

Da første episode av «Keeping up with the Kardashians» gikk på lufta 14. oktober samme år, var videolekkasjen et uunngåelig tema. Fra den dagen har livet til Kardashian-Jenner-familien aldri vært det samme.

STOLT OG NORSK: «Paradise Hotel» har premiere i kveld, med hotellarving Paris Hilton i hovedrollen. Hun har aner fra Kløfta, og sier hun føler seg norsk. Det er hun stolt av, sier hun til Dagbladet. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Blogger om at datteren har sex på tv

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Den høygravide stjernen overrasker med bikinibilde

Den høygravide stjernen overrasker med bikinibilde

- Krise i ekteskapet til Ellen DeGeneres

- Krise i ekteskapet til Ellen DeGeneres

Får gjennomgå etter photoshop-blemme

Får gjennomgå etter photoshop-blemme

Forteller om forholdet med den hemmelige kjæresten

Forteller om forholdet med den hemmelige kjæresten

Har funnet kjærligheten igjen

Har funnet kjærligheten igjen

Oppgjør med bloggbråket: - Fullstendig ulogisk og urettferdig

Oppgjør med bloggbråket: - Fullstendig ulogisk og urettferdig

- Skal jeg si at jeg er helt naturlig?

- Skal jeg si at jeg er helt naturlig?

- Hun har det veldig bra

- Hun har det veldig bra

Født gutt. Nå vil hun bli Miss Norway

Født gutt. Nå vil hun bli Miss Norway

Ung flørt med kjent tv-stjerne

Ung flørt med kjent tv-stjerne

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255