Kim Kardashian klar for nytt barn

Reality-stjernen ønsker å bli gravid med barn nummer to, i nær fremtid.

VIL HA ET BARN TIL: Kim Kardashian fortalte i den nyeste episoden av reality-serien, at hun gjerne vil få et barn til.  Foto: Stella Pictures
VIL HA ET BARN TIL: Kim Kardashian fortalte i den nyeste episoden av reality-serien, at hun gjerne vil få et barn til. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I den nyeste episoden av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians», kunne Kim Kardashian (33) avsløre at hun vil ha et barn til, i nær fremtid.

Det var mens Kim og søsteren Khloe var på trening, at Kim avslørte nyheten. Og det var en synsk person som hadde gjort henne oppmerksom på at hun snart vil bli gravid igjen.

- Jeg gikk til en synsk person som fortalte meg om fremtiden min. Hun fortalte at jeg kommer til å bli gravid igjen ganske snart, sa hun.

NORTH WEST: Kim Kardashian med datteren North West.  Foto: Stella Pictures
NORTH WEST: Kim Kardashian med datteren North West. Foto: Stella Pictures Vis mer

For ett år siden ble Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) foreldre til lille North «Nori» West, og realitystjernen har selv sagt at datteren har forandret livet hennes.- Jeg er en streng mor. Jeg er morsom og leken, men jeg er veldig streng når det kommer til leggetider, og at hun skal sove i sin egen seng, forteller hun til Mail Online.

Kim og Kanye giftet seg i en overdådig bryllupsfest på Forte di Belvedere i Firenze i mai. For rundt en måned siden, fortalte den nygifte fru West at hun gjerne vil ha flere barn.

- Jeg håper å kunne gi Nori en bror eller søster. Jeg vokste opp med mange søsken, så jeg vet hvordan det er. Jeg vil gjerne ha en stor familie og skal garantert ha et barn til, og så får vi se hvordan det går, skriver Mail Online.

Hvis reality-stjernen blir gravid igjen, vil det igjen bli stor spenning rundt navnevalget. Da Kim og Kanye fikk datteren North West, valgte de å ikke videreføre tradisjonen med et K-navn. Alle døtrene til Kris har navn som begynner på K, men både Kim og Kourtney har gått vekk fra dette.

FORMFULL: Kim Kardashian er kjent for sine frodige og flotte former. Nå er hun klar for barn nummer to.  Foto: Stella Pictures
FORMFULL: Kim Kardashian er kjent for sine frodige og flotte former. Nå er hun klar for barn nummer to. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer