Kim Kardashian hater å være gravid

Den høygravide TV-stjernen nekter å lyve og si at svangerskapet er en fantastisk opplevelse.

I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Kim Kardashian giftet seg med Kanye West i en storslått seremoni i Firenze i slutten av mai 2014. Nå blir de snart tobarnsforeldre. Foto: SipaUSA
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Kim Kardashian giftet seg med Kanye West i en storslått seremoni i Firenze i slutten av mai 2014. Nå blir de snart tobarnsforeldre. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Neste måned blir Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) foreldre til en gutt, og lille North (2) blir storesøster.

Realitystjernen har tidligere vært åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai bekreftet at hun ventet sitt andre barn med ektemannen.

Men selv om Kim gleder seg til å bli mamma igjen, så legger hun ingenting i mellom når hun snakker om hvor forferdelig hun synes det er å være gravid.

- Jeg tror ikke graviditet og meg går bra sammen. Det var veldig vanskelig for meg å bli gravid, så jeg føler meg velsignet over at jeg er det, og i bunn og grunn så er det absolutt verdt det, forteller hun til E!Online.com og fortsetter:

- Jeg klager ikke, jeg er bare ærlig. Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig.

Saken fortsetter under bildet.

HØYGRAVID: Tidligere denne uken viste Kim frem babymagen i en dristig blondedrakt.  Foto: wenn.com
HØYGRAVID: Tidligere denne uken viste Kim frem babymagen i en dristig blondedrakt. Foto: wenn.com Vis mer

Nervøs for vekten

Da Kim gikk gravid med North hadde hun en rekke svangerskapsproblemer og slet blant annet med smerter over alt og hovne føtter.

I løpet av sin andre graviditet har hun allerede nå lagt på seg mer enn forrige gang, men hun frykter likevel ikke for at det skal bli vanskelig å kvitte seg med babyvekten etterpå.

- Babyen min er mye større denne gangen. Hvert svangerskap er annerledes, og jeg bærer vekten forskjellig. Sist gang la jeg på meg 22, 5 kilo. Nå veier jeg 23, 5 kilo og har fremdeles rundt seks uker igjen. Så jeg er absolutt litt nervøs, men jeg koser meg.

- Jeg har begynt å spise alt jeg har lyst på. Jeg vet at jeg kommer til å komme i form igjen etterpå. Jeg liker den prosessen og utfordringen om å bli slank igjen, så jeg bekymrer meg ikke for det, forteller hun til nettstedet.

FØRSTE SVANGERSKAP: Da Kim gikk gravid med North i 2013 hovnet hun skikkelig opp i beina. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE SVANGERSKAP: Da Kim gikk gravid med North i 2013 hovnet hun skikkelig opp i beina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SMERTEFULLT: Til tross for smertene tvang Kim på seg altfor trange sko. Foto: NTB Scanpix
SMERTEFULLT: Til tross for smertene tvang Kim på seg altfor trange sko. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lille North gleder seg nok veldig til å bli storesøster, men foreløpig koser hun seg med sin ett år eldre kusine Penelope (3), som er Kourtneys datter.

Night Night

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

De to jentene henger sammen som erteris, og torsdag postet Kim dette søte bildet av to søvninge sjarmtrollene:

 
HJERTEKNUSERE: Her tar Kourtney Kardashian med seg datteren Penelope og niesen North på ballett i Los Angeles. Foto: Splash News
HJERTEKNUSERE: Her tar Kourtney Kardashian med seg datteren Penelope og niesen North på ballett i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer


LES OGSÅ: - Hun tvang meg til å ta kontroll over livet mitt