Kanye West innlagt på sykehus:

Kim Kardashian hastet til Kanyes sykeseng

TV-stjernen avlyste alle avtaler og kastet seg rundt, da hun fikk vite om ektemannens innleggelse.

HASTET TIL SYKEHUST: Kim Kardashian skal ha avlyst alle avtaler, da hun fikk vite om ektemannens innleggelse. Her er hun fotografert ved en tidligere anledning. FOTO: Scanpix
HASTET TIL SYKEHUST: Kim Kardashian skal ha avlyst alle avtaler, da hun fikk vite om ektemannens innleggelse. Her er hun fotografert ved en tidligere anledning. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag ble det kjent at hip-hop artisten Kanye West (39) skal ha blitt innlagt på sykehus og at han har avlyst konsertene i turneen som skulle vare frem til nyttår.

Kanyes kone, TV-stjernen Kim Kardashian (36), skal ha forberedt seg til å gjøre sitt comeback i rampelyset etter flere ukers pause, da hun fikk den dramatiske beskjeden.

«Keeping up with the Kardashians»-profilen har holdt seg unna kameraene siden hun ble ranet i Paris i oktober, men hadde sagt ja til å delta på en middag til minne om sin avdøde far, advokaten Robert Kardashian, ifølge Us Weekly.

Dro rett til sykehuset

Da hun fikk vite om ektemannens innleggelse kastet hun seg imidlertid rundt og dro rett til sykehuset.

STILTE OPP UTEN KIM: Khloe og Kourtney Kardahsian på en middag til ære for deres far Robert Kardashian i New York mandag.
STILTE OPP UTEN KIM: Khloe og Kourtney Kardahsian på en middag til ære for deres far Robert Kardashian i New York mandag. Vis mer

Hennes søstre Khloé og Kourtney fikk dermed oppgaven med å representere familien på den røde løperen.

- Kim hastet av gårde for å støtte Kanye, sier en kilde til Us Weekly.

Kim har foreløpig ikke kommentert ektemannens innleggelse.

I dagene før innleggelsen har Kanye fått mye oppmerksomhet for sin spesielle oppførsel.

Vakte oppsikt på konserter

Torsdag forrige pratet han i en hel time om politikk under en konsert, der han blant annet nevte at han ikke stemte under presidentvalget. Han delte også at han hadde stemt på Donald Trump dersom han hadde stemt.

To dager etter avbrøt han en konsert i Sacramento i California etter at han hadde kommet halvannen time for sent.

Han avsluttet sceneshowet med å snakke om blant andre Beyoncé og Jay Z.

Dagen etter avlyste han i Los Angeles få timer før han skulle på scenen.

STØTTER KANYE: Kim Kardashian har hatt en tøff tid etter at hun ble utsatt for ran i Paris i oktober og fått god hjelp fra ektemannen. Nå er det hennes tur til å støtte Kanye West.
STØTTER KANYE: Kim Kardashian har hatt en tøff tid etter at hun ble utsatt for ran i Paris i oktober og fått god hjelp fra ektemannen. Nå er det hennes tur til å støtte Kanye West. Vis mer

En kilde nær Kanye har tidligere sagt til Us Weekly at Kanye avlyste konsertene sine på grunn av utbrenthet.

- Han har jobbet døgnet rundt med sin motekolleksjon, både sin egen og for Adidas. Det, i kombinasjon med turnéen har slitt ham ut. Jeg tror kroppen hans har bedt ham roe seg ned, men han har presset seg selv, fordi han ønsker det beste for sine fans, sier en kilde til bladet.

Kanye har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - Kim har sagt opp livvakten etter ranet i Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer