TIDLIG KRØKES: Ifølge RadarOnline lar Kim Kardashian de personlige trenerne sine gi opplæring til lille North West også. Her er den vordende tobarnsmoren og 2-åringen hennes avbildet i DIsneyland i starten av juli.  Foto: Splash News
TIDLIG KRØKES: Ifølge RadarOnline lar Kim Kardashian de personlige trenerne sine gi opplæring til lille North West også. Her er den vordende tobarnsmoren og 2-åringen hennes avbildet i DIsneyland i starten av juli. Foto: Splash NewsVis mer

- Kim Kardashian har leid inn personlig trener til North (2)

Den gravide reality-stjernen gjør alt for at datteren skal få en perfekt fysikk.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) venter for tiden sitt andre barn med ektemannen Kanye West (38), og stjernen er kjent for å holde seg i best mulig form - uavhengig av graviditet.

Etter å ha gått opp omlag 24 kilo da hun ventet North (2), har reality-stjernen tilsynelatende tatt ekstra forholdsregler for ikke å legge på seg så mye denne gangen.

Ifølge RadarOnline benytter den yppige stjernen seg av flere personlige trenere for å holde formen ved like. Og Kim er ikke den eneste som får nytte av PT-ene, skal man tro nettstedet.

- Hun får en av trenerne sine til å trene med North på slutten av sin egen PT-time, en eller to ganger i uken. Hun får lære morsomme ting som tøying og enkle aerobic-øvelser, ikke noe anstrengende, sier en innsidekilde til RadarOnline.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEFAMILIE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West er flere ganger blitt kritisert for å bruke sin sjarmerende datter som et slags tilbehør. Her er de tre sammen med en kino i Calabasas, California i midten av juli. Foto: Splash News
STJERNEFAMILIE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West er flere ganger blitt kritisert for å bruke sin sjarmerende datter som et slags tilbehør. Her er de tre sammen med en kino i Calabasas, California i midten av juli. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge kilden synes Kim Kardashian at det er viktig at datteren, som fylte to år i juni, blir vant til treningsrutiner tidlig i livet. Sjarmtrollet driver allerede med barneballett.

- Hun vil at datteren skal ha en perfekt fysikk, og hun synes det er helt normalt å ønske å få North i form i så ung alder, hevder RadarOnlines kilde videre.

Desperat etter å være i form

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen har flere ganger tidligere vist at hun verdsetter en smekker kropp.

Etter at lille North kom til verden, fulgte 34-åringen Atkins-dietten og trente beinhardt for å komme i toppform til sitt ekstravagante Firenze-bryllup. Hun har dessuten bedt fansen om slankehjelp og mimret tilbake til hvordan kroppen hennes så ut før hun ble mor.

Det faktum at lillesøster Khloé Kardashian (31) følger et tøft treningsregime og får mye skryt for sine smekre former, har muligens bidratt til at Kim ønsker å holde både seg og datteren i form.

Saken fortsetter under bildene.

OPPTATT AV TRENING: Lillesøster Khloe Kardashian (t.v) har fått en svært yppig bakende etter at hun begynte med styrketrening - her på vei til en treningsøkt i juni. Kim vil også holde seg i best mulig form - her er hun fotografert i desember 2014 og på vei ut av en Balmain-forretning i Paris tirsdag 21. juli, med babymagen godt kamuflert. Foto: NTB Scanpix
OPPTATT AV TRENING: Lillesøster Khloe Kardashian (t.v) har fått en svært yppig bakende etter at hun begynte med styrketrening - her på vei til en treningsøkt i juni. Kim vil også holde seg i best mulig form - her er hun fotografert i desember 2014 og på vei ut av en Balmain-forretning i Paris tirsdag 21. juli, med babymagen godt kamuflert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig innrømmet Kim at hun syntes det var stas at ryktene gikk om at graviditeten var falsk, ettersom hun hittil i svangerskapet har holdt seg slank.

«I all hemmelighet elsket jeg ryktene om at jeg faket graviditeten, fordi jeg var så tynn! Vel, kan ikke skjule det nå! Fem måneder (20 uker). 10 kilo opp», skrev hun på Twitter lørdag.

Ifølge Kim Kardashians Instagram-konto befinner hun seg i Paris mandag 20. juli, der hun får svangerskaps-garderoben sin tilpasset av Balmains kreative sjef Olivier Rousteing (29).


LES OGSÅ: - Sykehuset reddet livet mitt