Kim Kardashian gjør narr av «tanning mom»

Kim Kardashian farget kroppen sin brunere enn en brunost.

<strong>SÅ SLIK UT I ÅTTE TIMER:</strong> Kim Kardashian farget hele seg selv i denne fargen, og vasket seg ikke før åtte timer etterpå.  Foto: Kim Kardashian / Twitter
SÅ SLIK UT I ÅTTE TIMER: Kim Kardashian farget hele seg selv i denne fargen, og vasket seg ikke før åtte timer etterpå. Foto: Kim Kardashian / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For et par uker siden ble Patricia Krencil (44) kritisert verden over for å ha latt datteren på fem ta solarium. Krencil er svært brun, og har fått kallenavnet «tanning mom», fordi hun angivelig bruker svært mye solarium.

Nå føyer Kim Kardashian seg inn i rekken av hennes kritikere. Men på sin egen måte: Lørdag sprayet hun kroppen sin like brun, hvis ikke enda brunere enn en brunost. Og hun gikk rundt slik hele dagen.

- Tanning mom har fått heftig konkurranse, skriver Kardashian på Twitter, og deler et meget solbrunt selvportrett.

Hun lurer dessuten på om «tanorexia» i det hele tatt er et ord. Det er det: Tanorexia er en avhengighet av å sole seg. Og man syns kroppen ens er blekere enn den faktisk er, ifølge Wikipedia.

Mennesker med dette syndromet kalles for «tanorektikere». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kim Kardashian vil bli ordfører  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer