Kim Kardashian flyktet i privatfly

TV-stjernen kan ha blitt frastjålet verdier for opptil 128 millioner kroner etter det væpnede ranet i Paris.

REISTE STRAKS HJEM: Kim Kardashian brukte ikke lang tid på å forlate Frankrike etter å ha blitt ranet i Paris. Dette bildet er fra en tidligere reise i april 2016. Foto: Xposure
REISTE STRAKS HJEM: Kim Kardashian brukte ikke lang tid på å forlate Frankrike etter å ha blitt ranet i Paris. Dette bildet er fra en tidligere reise i april 2016. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian forlot mandag Paris i et privatfly, kort tid etter at hun ble ranet for verdisaker til flere millioner kroner, ifølge Daily Mail.

35-åringen befant seg i en privat luksusleilighet da innbruddet fant sted søndag.

En kilde nær «Keeping up with the Kardashians»-stjernen sier til avisen at de to ranerne som skal ha truet Kim med pistol, kan ha fått med seg verdier for så mye som 128 millioner kroner.

Kardashian  var Paris for å overvære moteuka i den franske hovedstaden, og har hatt følge av sin mor Kris Jenner (60) og søsterene Kendall Jenner (20) og Kourtney Kardashian (37).

Det er foreløpig ikke kjent hvor moren og søstrene var, da ranet skjedde.

Ifølge Daily Mail ble Kims faste livvakt sett ute med Kourtney søndag kveld, noe som kan tyde på at Kim var alene i sin luksusleilighet, da innbruddet skjedde.

Ingen i familien Kardashian har foreløpig kommentert detaljene rundt innbruddet.

Kims talsmann,  Inca Treciokas,  sier til Daily Mail at opplevelsen har gått kraftig inn på TV-stjernen.

- Hun er uskadet, men veldig rystet.

FULL UTRYKNING: Politiet rykket mannsterke ut etter å ha fått alarm om det dramatiske ranet hos Kim Kardashian. Foto: Epa
FULL UTRYKNING: Politiet rykket mannsterke ut etter å ha fått alarm om det dramatiske ranet hos Kim Kardashian. Foto: Epa Vis mer

Reiste hjem i privatfly

Kort tid etter at nyheten ble kjent, reiste Kim til flyplassen Le Bourget utenfor Paris.

Hun skal ha fått følge av modellene Hailey Baldwin, Jasmine Sanders og skuespilleren Terrence J.

Etter å ha truet sin vei inn i Kims leilighet i 2.30-tiden, skal ranerne ha bundet Kim og låst henne inne på badet.

Tyvene skal blant annet ha stukket av med et smykkeskrin med innhold til 53 millioner, og en ring verdt 36 millioner kroner.

Forlovelsesring til 69 millioner kroner

Kim eier flere svært kostbare diamantringer. På Instagam har hun blant annet stolt vist frem de to enorme forlovelsesringene hun har fått fra ektemannen Kanye West.

Den nyeste, som er designet av Lorraine Schwartz, er verdt hele 69 millioner kroner.

Guess who just got another #dflawless#perfect #type2a diamond ring ??? #20carat #emeraldcut #omg #lorraineschwartz diamonds

En video publisert av Lorraine Schwartz (@lorraineschwartz)

Ifølge ENews! er den enorme diamantringen nesten lik ringen hun fikk da duoen forlovet seg i 2013. Den eneste forskjellen er at den nye ringen er 20 karat, mens den opprinnelige forlovelsesringen er på 15.

Kanye avbrøt showet

Ektemannen Kanye West stod på scenen da han fikk melding om innbruddet.

Han avbrøt da umiddelbart showet.

West skal ha fortalt publikum at han måtte dra grunnet et «nødstilfelle i familien» og beklaget det hele. Saken ble også bekreftet av konsertarrangøren på Twitter kort tid senere.

Se video her:

LES OGSÅ: Er dette Kims frekkeste kjole noensinne?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer