- Kim Kardashian er vakker

Syv år etter Paris Hilton slaktet Kim Kardashian i all offentlighet, skryter hun av sin tidligere eks-bestevenninne.

GAMLE VENNINNER: Paris Hilton og Kim Kardashian var bestevenninner tidlig på 2000-tallet.  Foto: NTB scanpix
GAMLE VENNINNER: Paris Hilton og Kim Kardashian var bestevenninner tidlig på 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (34) var fremdeles ukjent for folk flest da den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (34) ble verdenskjent for sin hjemmelagde sexfilm i 2003. 

Paris var på den tiden et fast inventar på kjendisfester verden rundt, og Kim hang som regel diltende etter som hennes bestevenninne og personlige stylist. 

Årene gikk og Kims stjernestatus skjøt i været da hennes hjemmelagde sexfilm «Kim Kardashian superstar» ble sluppet på nettet i 2007.

Forholdet til de tidligere bestevenninnene ble anstrengt og Paris slaktet Kim i et radiointervju. 

- Rumpa hennes ser ut som cottage cheese stappet inn i en søppelsekk, sa hun i 2008. 

I fjor sommer, seks år etter krangelen, ble de gamle venninnene gjenforent på den spanske øya Ibizia, og det var tydelig å se at skjønnhetene hadde skværet opp. 

Saken fortsetter under bildet

GJENFORENT: I fjor ble Hilton og Kardashian gjenforent på Ibiza. Kim la ut dette bildet på Instagram.  Foto: NTB scanpix
GJENFORENT: I fjor ble Hilton og Kardashian gjenforent på Ibiza. Kim la ut dette bildet på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er glad på hennes vegne

I et nytt intervju med bladet Heat skryter Paris av sin verdensberømte eks-venninne. 

- Vi hadde det så mye gøy! Hun var alltid flink til å hjelpe meg med å sjekke opp menn og var også en god venninne å være rundt. Hun er vakker, sier hun åpenhjertig. 

Kim Kardashian har de siste årene blitt en av verdens best berømte kvinner etter braksuksess i realityserien «Keeping up with the Kardashians» og etter hun giftet seg med rapperen Kanye West (37). 

- Jeg er glad på hennes vegne. Vi har så mange gode minner og jeg er stolt av den kvinnen hun er blitt. Mange hevder at jeg har hjulpet henne å komme dit hun er, men det har jeg aldri sagt. Kim gjør det kjempebra på egenhånd, og hun virker lykkelig, sier hun ifølge nettsiden Contactmusic. 

LES OGSÅ: - Vi kan ikke tro at hun er 45 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer