<strong>SEXY SØSTRE:</strong> Kardashian-søstrene Kim og Kourtney er klare til å ta New York. Foto: Stella Pictures
SEXY SØSTRE: Kardashian-søstrene Kim og Kourtney er klare til å ta New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kim Kardashian er neppe gravid

Det har nylig blitt hevdet at både Kim og Khloe Kardashian er gravide. Disse bildene burde avkrefte det for Kims del.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søstrene Kim (30) og Kourtney Kardashian (31) lever av arv og egen berømmelse. Det siste vedlikeholder de gjennom realityserier om seg selv. Nå er de klare med en ny en, nemlig
«Kourtney & Kim Take New York».

Promobildene for søtrene Kardashians nye serie er det ingenting å si på. Lillesøster Kim er berømt for sin nesten ekstreme timeglassfigur, og storesøster Kourtney poserer i kjent frekk stil på de nye bildene.

Og mens det går hardnakkede rykter om at lillesøster Khloe (26) er gravid, er det ingenting ved de veldreide storesøstrenes figurer som skulle tilsi at de er i samme omstendigheter.

Det gikk nemlig slike rykter om Kim også, så sent som i desember i fjor. 30-åringen avviste den gang bestemt at det var noe i spekulasjonene.

Onsdag publiserte TV-stjernen et bilde av seg selv på sin egen Twitter-profil med den tilhørende teksten «Photo shoot-tid! Juveler og røde lepper!». På bildet poserer Kim foran kamera kun iført et minimalt sett med undertøy. Kanskje gjorde hun det nettopp for å slå tilbake mot graviditetsryktene...

«Kourtney & Kim Take New York» hadde premiere på den amerikanske kanalen E! 23. januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Khloe: - Jeg mistet jomfrudommen da jeg var 14


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer