Kim Kardashian ble mamma for tredje gang:

Kim Kardashian er blitt mor igjen

Bekrefter at hun og Kanye West har fått en ny datter.

BABYLYKKE: Kim Kardashian West bekrefter på sin egen hjemmeside at hun og ektemannen har blitt foreldre til en liten jente. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Kim Kardashian West bekrefter på sin egen hjemmeside at hun og ektemannen har blitt foreldre til en liten jente. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): - Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skriver Kim Kardashian på sin egen nettside.

Med dette avslører en av verdens største realitystjerner at hun og ektemannen har blitt foreldre for tredje gang. Fra tidligere har Kim Kardashian West og Kanye West datteren North (4) og Saint (2).

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skriver Kim.

Komplikasjoner

Etter måneder med spekulasjoner, kunne Kardashian i september endelig bekrefte at hun og ektemannen ventet sitt tredje barn sammen.

Hun har forgjeves forsøkt å bli gravid en tredje gang flere ganger, men det har ikke lyktes. Legene har også frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati etter hvert en naturlig løsning for paret.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

Realitydronninga forhørte seg også med en annen lege, som kom til samme konklusjon.

Etter at Kim Kardashian fikk sitt første barn, var hun åpen om at hun sleit med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barnmed rapper-ektemannen.

Venter flere barn i familien

37-åringen er imidlertid ikke den eneste som kan glede seg over et nytt familiemedlem i disse dager. Nyheten om fødselen kommer nemlig drøye to måneder etter at Kims søster Khloe Kardashian kunne røpe at hun venter barn.

Allerede i september begynte ryktene å svirre om at Khloe Kardashian (33) var gravid med kjæresten Tristan Thompson (26), men verken paret eller deres familier kommenterte påstandene, før det hadde gått flere måneder.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev Khloe Kardashian på sin Instagram-profil i desember.

I en lang tekst fortalte den vordende mora at hun hadde valgt å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten med de nærmeste.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før av har Thompson sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Det er ikke sjelden at Kardashian-familien skaper overskrifter i internasjonale medier, og de siste månedene har det også versert rykter om at Kylie Jenner (20) skal være gravid med sitt første barn. Jenner har imidlertid ikke uttalt seg om dette.

​Les også: Slik avkreftet han farsskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer