Kim Kardashian ble mamma for tredje gang:

Kim Kardashian er blitt mor igjen

Bekrefter at hun og Kanye West har fått en ny datter.

BABYLYKKE: Kim Kardashian West bekrefter på sin egen hjemmeside at hun og ektemannen har blitt foreldre til en liten jente. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Kim Kardashian West bekrefter på sin egen hjemmeside at hun og ektemannen har blitt foreldre til en liten jente. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): - Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skriver Kim Kardashian på sin egen nettside.

Med dette avslører en av verdens største realitystjerner at hun og ektemannen har blitt foreldre for tredje gang. Fra tidligere har Kim Kardashian West og Kanye West datteren North (4) og Saint (2).

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skriver Kim.

Komplikasjoner

Etter måneder med spekulasjoner, kunne Kardashian i september endelig bekrefte at hun og ektemannen ventet sitt tredje barn sammen.

Hun har forgjeves forsøkt å bli gravid en tredje gang flere ganger, men det har ikke lyktes. Legene har også frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati etter hvert en naturlig løsning for paret.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer