Kim Kardashian delte nakenbilde tre måneder etter fødselen

Reality-stjernen viste frem sine flotte former med en svært vågal «selfie».

VÅGAL: Kim Kardashian er ikke ukjent med å sjokkere med sine vågale stunt. Denne uken slo hun til med nok en nakenbilde i sosiale medier.  Foto: Splash News
VÅGAL: Kim Kardashian er ikke ukjent med å sjokkere med sine vågale stunt. Denne uken slo hun til med nok en nakenbilde i sosiale medier. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (35) legger ikke skjul på at hun elsker å sjokkere med sine svært lettkledde bilder i sosiale medier. 

Den formfulle skjønnheten har flere ganger delt nakenbilder på sin Instagram og Twitter-profil, og mandag denne uken slo hun til igjen.

Det nye og vågale nakenbildet er tatt av henne selv i speilet, og teksten til bildet lyder: «Når du ikke har noe å ha på deg. LOL».

I skrivende stund, kun timer etter hun delte bildet, har hun allerede fått en halv million «likes» og over 70.000 kommentarer på bildet. 

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Saken fortsetter nedenfor.

Viste frem formene

Bildet viser Kim i en blond parykk, noe hun brukte under moteuka i New York for noen uker tilbake. Bildet er derfor mest sannsynligvis tatt i den anledning, ifølge Daily Mail. 

STILFULLE SMÅBARNSFORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre for andre gang i desember.  Foto: Broadimage
STILFULLE SMÅBARNSFORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre for andre gang i desember. Foto: Broadimage Vis mer

Det er kun tre måneder siden Kim og ektemannen Kanye West (38) ønsket sønnen Saint (tre mnd) velkommen til familien.

- Det er første gang hun viser frem figuren etter fødselen, og hun ser helt fantastisk ut, skriver Daily Mail.

Den populære TV-stjernen ønsket å kvitte seg med «babyvekten» så fort som mulig, og ifølge Hollywoodlife ville hun å gå ned over 20 kilo etter fødselen.

- Kim er mye mer motivert for å gå ned i vekt enn da hun var gravid med North. Så fort legen gir henne tillatelse til å begynne med treningen, kommer hun til å ta helt av, sa en kilde til nettstedet.

Kims svangerskap med datteren North (2) var svært krevende. Ikke bare fikk hun svangerskapsforgiftning, men hun la også på seg 24 kilo.

Hun ble blant annet sammenlignet med en hval og realitystjernen var fast bestemt på å miste de ekstra kiloene etter fødselen.

- Jeg vet hun ble lei seg - det burde vært en av de lykkeligste periodene hennes, men det var det ikke. Folk går opp i vekt når de venter barn og det er ingenting galt med det. Jeg ble rasende av å lese det de skrev om henne, fortalte Kims stebror Brody Jenner til Now Magazine ifølge Radaronline. 

GIKK OPP 24 KILO: Kim fikk mange stygge kommentarer da hun gikk gravid med datteren North. Foto: wenn.com
GIKK OPP 24 KILO: Kim fikk mange stygge kommentarer da hun gikk gravid med datteren North. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Man kan se at det er noe alvorlig som foregår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer