TRE BLE FIRE: Kanye West, Kim Kardashian og North West er lykkelige over å ha blitt en familie på fire. Foto: Splash News
TRE BLE FIRE: Kanye West, Kim Kardashian og North West er lykkelige over å ha blitt en familie på fire. Foto: Splash NewsVis mer

Kim Kardashian delte første bilde av sønnen

Instagram-følgerne hennes fikk se første glimt av den én måned gamle babyen.

SEOGHØR.NO: Lørdag 5. desember ble Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) foreldre for andre gang, og sjarmtrollet North (2) ble stolt storesøster.

- Jeg og Kanye ønsker den lille gutten vår velkommen, skrev realitystjernen på nettsiden sin.

Hun delte også nyheten på Twitter hvor hun la ut et bilde av seg selv og ektemannen som holder hender, med den enkle teksten «Han er her!».

Kim er dronningen av sosiale medier, og har over 56 millioner følgere på Instagram. Og det var den trofaste fansen som fikk vite navnet på den nyfødte babyen først.

To dager etter at han så dagens lys avslørte hun på Instagram at sønnen skulle hete Saint West.

Viste søskenkjærligheten

Lørdag valgte 35-åringen nok en gang sosiale medier da hun delte sitt aller første bilde av Saint.

- Hun sa: «Han er min beste venn», står det sammen med det søte bildet hvor Saint holder rundt pekefingeren til storesøster North.

She said, "He's my best friend."

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Saken fortsetter nedenfor.

Kim har fremdeles til gode å vise et foto av ansiktet til sønnen, men det er nok sjanse for at det dukker opp på Instagram eller Twitter om ikke så altfor lenge.

Imidlertid har nettstedet TMZ tidligere meldt at Kim og Kanye ikke vil la sønnen være med i «Keeping Up With The Kardashians» med det første.

TV-stjernen har også fortalt at hun spiser sin egen morkake etter fødselen.

- Når jeg sier at jeg spiser morkaken, så mener jeg at jeg har fryst den først, så tørket den og deretter laget den om til pilleform. Jeg steker den ikke som en biff og spiser den (for det er det nemlig noen som gjør), delte hun i en bloggpost sist måned ifølge UsWeekly.com.

LES OGSÅ: Familie og venner frykter for Rob Kardashians liv