TOBARNSFORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West har vernet godt om sitt yngste barn, men nå begynner de så smått å dele bilder av hjerteknuseren på sosiale medier. Foto: Epa
TOBARNSFORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West har vernet godt om sitt yngste barn, men nå begynner de så smått å dele bilder av hjerteknuseren på sosiale medier. Foto: Epa Vis mer

Kim Kardashian deler nytt bilde av sønnen

Reaitystjernen får ikke nok av sin søte sønn.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag 5. desember ble Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) foreldre for andre gang, og sjarmtrollet North (2) ble stolt storesøster.

- Jeg og Kanye ønsker den lille gutten vår velkommen, skriver realitystjernen på nettsiden sin.

Kim er dronningen av sosiale medier, og har over 63 millioner følgere på Instagram. Og det var den trofaste fansen som fikk vite navnet på den nyfødte babyen først.

To dager etter at han så dagens lys avslørte hun på Instagram at sønnen skulle hete Saint West.

Første bildet av sønnen lot derimot vente på seg.

SAINT WEST

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nesten tre måneder etter at Saint så dagens lys, delte den stolte moren dette søte bildet av ham:

 

Fredag tok Kim nok en gang til sosiale medier da hun valgte å publisere enda et fotografi av sitt lille nurk.

You're the sun in my morning babe

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Du er morgensolen min, lille venn.

 

Månedene etter fødselen har ikke bare vært lett for realitystjernen.

Storesøster North (2 ½ ), som er vant med å få all oppmerksomheten fra foreldrene, er nemlig svært sjalu på lillebroren sin.

Nå avslører Kim at hun synes det er vanskelig å vende seg til livet som tobarnsmor, og å dele tiden mellom de to barna.

North blir spesielt sint når moren ammer Saint.

- Jeg står opp klokken 04.00, helt i ørska, for å pumpe. Jeg må gjemme meg i min datters skap for hvis hun ser at jeg sniker meg ut av sengen hennes, begynner hun å gråte, delte TV-stjernen på websiden sin i februar, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TRENGER MYE OPPMERKSOMHET: Vesle North har blitt en håndfull etter at Kim Kardashian ble mamma for andre gang.  Foto: Splash News
TRENGER MYE OPPMERKSOMHET: Vesle North har blitt en håndfull etter at Kim Kardashian ble mamma for andre gang. Foto: Splash News Vis mer

Får ingen søvn lenger

Kim forteller videre at moren hennes, Kris Jenner (60), på forhånd hadde advart henne om at det ville bli en utfordring med to barn, men 35-åringen trodde at hun overdrev.

- Når det kommer til barn, så sa alltid mamma til meg: «En er som en, og to er som tjue.» Jeg skjønte egentlig aldri hva hun mente, før nå.

- Det virket også som om alle Kanye og jeg traff mens jeg gikk gravid, sa til oss: «Bare vent til dere får to stykker.» Som om det var verdens undergang, deler hun.

Paret prøvde å forberede seg på hva de hadde i vente, men det var ikke helt enkelt.

- Selvfølgelig forventet jeg at ting ville bli annerledes, men wow, det er virkelig skikkelig hardt! Alt jeg gjorde da jeg fikk North var å mate henne og sove. Med nummer to får jeg ingen søvn.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PAPPAS ARM: Kanye West prøver å gi sin kone en hjelpende hånd og alenetid med sønnen, ved å invitere North med på middagsdater.  Foto: wenn.com
PÅ PAPPAS ARM: Kanye West prøver å gi sin kone en hjelpende hånd og alenetid med sønnen, ved å invitere North med på middagsdater. Foto: wenn.com Vis mer

Kardashian innrømmer videre at hun er overrasket over at hun synes det er tøffere å ta vare på North enn sin vesle sønn.

- Hvert våkne sekund jeg ikke er med babyen, så er jeg sammen med North. Jeg synes faktisk det er vanskeligere med henne enn med Saint. Jeg føler jeg må finne ekstra styrke for å gi datteren min oppmerksomhet og for å få henne til å føle seg elsket.

Heldigvis finner hun god hjelp i pappa Kanye.

- Han er superhjelpsom, og tar North med ut på middag alene.

Kims niese, Penelope (3 ½), som også har en lillebror, kommer med gode råd til sin ett år yngre kusine.

- Jeg har den søteste videoen av Penelope som har en åpenhjertig samtale med North om hvordan hun kan være en god storesøster, skriver hun på nettsiden sin, ifølge Contactmusic.

LES OGSÅ: Kim Kardashian svarer kritikerne med nytt nakenbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer