Kim Kardashian bryr seg ikke om cellulittene

- Ser du disse cellulittene? Det var så verdt den isen jeg spiste, forteller Kim Kardashian

<strong>BRYR SEG IKKE OM STØRRELSE:</strong> Kim Kardashian sier at hun ikke bryr seg om hun er størrelse 34 eller 44. Her er hun på stranda i Miami.  Foto: All Over Press
BRYR SEG IKKE OM STØRRELSE: Kim Kardashian sier at hun ikke bryr seg om hun er størrelse 34 eller 44. Her er hun på stranda i Miami. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske TV-personligheten, skuespilleren og modellen Kim Kardashian (30) har tidligere sagt at lårene hennes disser og har cellulitter. «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen sier nå at hun elsker kroppen sin og ikke har noe mål om å være størrelse 30, skriver Daily Mail.

- Jeg har cellulitter, hva så? Jeg har aldri påstått at jeg er perfekt. Det er sykt at folk tror jeg er perfekt, bare fordi jeg er i rampelyset, sier hun.

- Noen ganger skeier jeg ut og tenker at det virkelig var verdt det! Slik føler jeg meg ofte. Ser du disse cellulittene? Det var så verdt den isen jeg spiste, forteller hun videre.

30-åringen sier at hun ville vært ulykkelig dersom hun måtte slanke seg hele livet.
 
- Dersom du ikke kan nyte livet, hva er poenget da? Det er ikke vits å torturere seg selv.

- En gang prøvde jeg en kjole i størrelse 38, da jeg trodde jeg var størrelse 34. Da begynte jeg å tenke, hvorfor bryr jeg meg i det hele tatt? forteller TV-stjernen.

Kardashian sier videre at hun ikke bryr seg om hun er størrelse 32 eller 44 og sier at det bare er et tall.

- Det er bedre å se seg i speilet. Jeg har ikke vekt hjemme engang.

- Da jeg var liten sa alle vennene mine at jeg hadde en stor rumpe, og jeg svarte at jeg elsket den! Jeg har ingen rett til å dømme andre. Jeg har ikke en perfekt kropp, så hvorfor skal jeg være slem mot noen andres, sier hun åpenhjertig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Lårene mine disser og har cellulitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer