Kim Kardashian ranet i Paris:

Kim Kardashian ba for søsteren da hun trodde hun skulle dø

- Jeg ba for at hun skulle få et normalt liv etter å ha sett min døde kropp.

BA FOR SØSTEREN: Kim Kardashian skal ha bedt for søsteren Kourtney (t.h.), da hun fryktet at hun selv skulle dø under ranet i Paris: Foto: NTB Scanpix
BA FOR SØSTEREN: Kim Kardashian skal ha bedt for søsteren Kourtney (t.h.), da hun fryktet at hun selv skulle dø under ranet i Paris: Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Keeping up with the Kardashians»-episoden «alle» har snakket om den siste tiden, der Kim Kardashian (36) forteller hele historien om det brutale ranet i Paris, ble vist på amerikansk tv i natt.

Det var natt til 3. oktober i fjor at verdens mest omtalte kvinne opplevde det verst tenkelige da bevæpnede menn stormet luksusleiligheten hennes i den franske hovedstaden.

Fram til nå har 36-åringen gitt små drypp fra den skjebnesvangre oktobernatta. Nå slipper hun enda flere dramatiske detaljer.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

- Ok, nå skjer det

Kardashian forteller blant annet at hun på et tidspunkt vurderte å storme ut av leiligheten. Det var like etter at ranerne, som skal ha dratt 36-åringen etter beina ut i gangen, brøt seg inn, at hun øynet muligheten til å stikke av.

- Jeg så på pistolen (til ranerne, journ.anm), og deretter på trappa. Skulle jeg løpe ned og risikere å bli skutt i ryggen? Eller ville det gå bra? Hva hvis trappeoppgangen er sperret eller heisen ikke vil åpne seg? Da er jeg «f**ked». Det var ingen vei ut, forteller realityprofilen, ifølge tv-kanalen E!.

Da Kardashian deretter ble bundet fast og kneblet, og lå med teip over munnen i sin egen seng, «forberedte» 36-åringen seg på voldtekt.

- En av ranerne tok tak i beina mine og dro meg mot ham. Jeg hadde ikke noe på meg under morgenkåpa og tenkte: «Ok, nå skjer det». Men det skjedde ikke.

Forberedte seg på å dø

Marerittet var imidlertid langt fra over. I minuttene før Kardashian ble slengt i et badekar, der hun lå helt til ranerne forsvant med smykker verdt nærmere 90 millioner kroner, var hun sikker på at hun skulle bli skutt og drept.

Hennes tanker gikk da til søsteren Kourtney, som også var i Paris.

- Jeg bare ba for at Kourtney (Kims storesøster, journ.anm) skulle få ha et normalt liv etter å ha sett min døde kropp, forteller hun.

Kourtney Kardashian (37) befant seg på et utested i den franske hovedstaden, sammen med familiens livvakt, da innbruddet fant sted.

Tidligere har Kim Kardashian fortalt at hun først trodde ranerne var Kourtney og assistenten hennes, Stephanie Sheppard, som bråkte da de kom hjem fra byen.

GLAD FOR AT HUN LEVER: Kim Kardashian tryglet ranerne om å la henne leve. Her med ektemannen Kanye West i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Splash / NTB Scanpix
GLAD FOR AT HUN LEVER: Kim Kardashian tryglet ranerne om å la henne leve. Her med ektemannen Kanye West i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: Splash / NTB Scanpix Vis mer

Ettervirkninger

I gårsdagens «Keeping up with the Kardashians»-episode la ikke Kim Kardashian skjul på at hun sliter med store ettervirkninger etter det brutale overfallet.

- Jeg må ha fire sikkerhetsvakter i huset for å sove, forteller hun.

I januar ble det kjent at en rekke personer var blitt arrestert, mistenkt for å ha gjennomført det høyprofilerte ranet.

TRAUMER: Selv om Kim Kardashian (36) har returtnert til rampelyset, sliter hun med store ettervirkninger etter det brutale Ranet i Paris for fem måneder siden. Foto: Splash / NTB Scanpix
TRAUMER: Selv om Kim Kardashian (36) har returtnert til rampelyset, sliter hun med store ettervirkninger etter det brutale Ranet i Paris for fem måneder siden. Foto: Splash / NTB Scanpix Vis mer

Realityprofilen holdt en særdeles lav profil i månedene etter ranet. Aktiviteten på sosiale medier, som vanligvis er skyhøy, var lik null fram til januar, da Kardashian gjorde et etterlengtet comeback.

36-åringen tok også en tidligere juleferie enn planlagt, da ektemannen Kanye West ble innlagt på sykehus i slutten av november. Han skal ifølge svigermor Kris Jenner ha vært utslitt, og trengte hvile. I dag er rapperen utskrevet.

LES OGSÅ: Avslører den virkelige grunnen til vekttapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer