Kim Kardashian:

Kim Kardashian avviser babyryktene

Flere nettsteder meldte at Kim allerede skal ha spurt surrogatmoren om hun kan bære frem flere barn.

VIL HA FLERE: Ryktene har allerede begynt å svirre om at Kim Kardashian planlegger å få et fjerde barn, en drøy uke etter at barna Saint og North kunne ønske nyfødte Chicago velkommen hjem. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VIL HA FLERE: Ryktene har allerede begynt å svirre om at Kim Kardashian planlegger å få et fjerde barn, en drøy uke etter at barna Saint og North kunne ønske nyfødte Chicago velkommen hjem. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det tok ikke lang tid etter at den nyfødte datteren til Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) hadde kommet hjem til det berømte paret, før flere utenlandske nettstedet meldte at 37-åringen ønsker et barn til.

Blant annet skrev Us Weekly at Kim allerede skal ha kontaktet surrogatmoren og spurt om hun vil bære frem et barn til for henne.

Kilden sa at paret vil ha barn nummer fire, men at det fremdeles ikke er kjent om surrogatmoren har sagt ja til å gjøre det.

Det tok imidlertid ikke lang tid før «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen avviste ryktene.

«Falske nyheter», skriver Kim på Twitter. Hun har også vedlagt en Daily Mail-artikkel i tweeten.

Kim og Kanye har barna North (4), Saint (2) og nyfødte Chicago fra før.

- Mamma hjelper

Så langt er det mamma Kris Jenner (62) som har hjulpet Kim mest med den nyfødte datteren.

Hun bor i det samme området som Kim og Kanye, «Hidden Hills,» og eier huset på den andre siden av gaten.

Og skal vi tro bildet Kim la ut på Instagram for noen dager siden, stiller Kanye opp for de andre barna mens Kim tar seg av den nyfødte. På bildet ser vi Kanye holde datteren North med teksten: «Pappa er min favoritt.»

(Saken fortsetter under bildet)

Dadye is my fave

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Og det er bra med hjelp fra mamma og Kanye når de andre søsknene ikke er tilgjengelige. Søster Kourtney (38) er nemlig i Mexico med kjæresten Younes Bendjima (24) og gravide Khloe (33) er i Cleveland med sin kjæreste Tristan Thompson (26).

Kim skal ifølge US Weekly-kilden være en svært påpasselig mamma. Hun står opp midt på natten selv om «Chi», som de kaller lille Chicago, visstnok sover veldig mye.

Barnet har fått navnet Chicago til ære for Kanyes røtter. Han vokste nemlig opp i Chicago med sin mamma.

- Svindyre leker

Det sies at den vordende trebarnsmoren punget ut 550 000 dollar, tilsvarende rundt 4,4 millioner kroner, på nytt babyutstyr.

Ifølge magasinet Closer har Kanye uttalt at hans kone er «helt ute av kontroll».

Kim kjøpte nemlig blant annet en gyngehest med Swarovski-krystaller til 1,1 million kroner og en Steiff Louis Vuitton-teddybjørn til 1,3 millioner kroner.

37-åringen har også installert et privat spa hjemme hos seg selv - og et eget baby-spa, med en fulltidsansatt massør. Hun skal også ha laget et eget yogastudio og et eget svømmebasseng for nyfødte.

- Ønsket lillesøster velkommen

Det var tirsdag den 16. januar at Kim kunngjorde at hun var blitt mamma for tredje gang. På sin nettside skrev hun:

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen.

Allerede i september begynte ryktene å svirre om at lillesøster Khloe Kardashian (33) er gravid med kjæresten Tristan Thompson (26), og like før jul kunne hun endelig bekrefte graviditeten.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev Khloe Kardashian på sin Instagram-profil i desember.

- Store spekulasjoner

Kim og Kanye benyttet seg som kjent av surrogatmor denne gangen, og de nybakte trebarnsforeldrene har holdt tett om identiteten på kvinnen som har født datteren deres.

Dét hindret imidlertid ikke fansen i å spekulere flittig rundt hvem den ukjente surrogatmoren kunne være. Både Mirror og Elite Daily skrev at fansen mente det var Kims halvsøster Kylie Jenner (20) som var den heteste kandidaten.

Jenner-delen av familien har ikke uttalt seg, mens apparatet til Kim sa til nettstedet at de ikke har noen ytterligere kommentar til saken - utover fødselsnyheten på nettsiden til Kim.

- Tror fremdeles Kylie er gravid

Skal vi tro bildene som ble publisert tidligere denne uken fra Calvin Kleins nye reklamekampanje, der verdens mest omtalte søstre fronter undertøyet, spekuleres det fortsatt i om Kylie er gravid.

På bildene poserer søstrene i Calvin Klein-undertøyet, samt noen av klærne, men på alle bildene gjemmer Kylie bevisst magen sin - blant annet under et rødt og hvitt sengeteppe.

Khloé, som var gravid under fotograferingen, fortalte i et intervju med Vogue at søstrene har et veldig sterkt bånd.

- Selv om vi erter hverandre som normale søstre gjør, støtter vi hverandre. Jeg vil at folk skal se at vi er samlet, lojale og sterke. Vi er en blanding av alt, og jeg synes at familie er den ultimate amerikanske drømmen.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

​Les også:​ I hardt vær etter angrepet på James Franco: - Hyklersk