Kim Kardashian avslørte kjønnet på babyen

Delte den gledelige nyheten med fansen på farsdagen.

BABYLYKKE: Dersom alt går som det skal, får Kim Kardashian og Kanye West en liten gutt. Foto: Zuma Press
BABYLYKKE: Dersom alt går som det skal, får Kim Kardashian og Kanye West en liten gutt. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mai kom den gledelige nyheten om at det mektige kjendisparet Kim Kardashian (34) og Kanye West (38) venter barn igjen.

Dermed blir lille North West (2) storesøster.

Den vordende moren benyttet den amerikanske farsdagen, som var søndag 21. juni, til å avsløre kjønnet på den lille.

Reality-dronningen, som er en svoren fan av sosiale medier, delte nyheten på bildedelingstjenesten Instagram - og skrev en søt tekst til et bilde av ektemannen Kanye og datteren North fra et hotellrom:

«Dyrebare øyeblikk som dette, hvor vi reiser sammen med deg på turné, er det jeg lever for. Du er en fantastisk far for North, og du kommer til å bli den beste pappaen til vår sønn også».

Den har lenge ligget i kortene at Kim og Kanye ønsker å utvide familien, men familieforøkelsen har latt vente på seg.

Måtte operere tre ganger

I reality-serien «Keeping up with the Kardashians» har seerne fått være med Kim når hun har gjennomført flere behandlinger hos fruktbarhetsklinikker. Ifølge People led Kardashian av sykdommen Placenta Accreta (fastvokst morkake, red. anm.), og måtte operere tre ganger før hun ble gravid.

VIST PÅ TV: Kim Kardashians svangerskapskamp er blitt dokumentert i reality-serien «Keeping up with the Kardashians». Dette gikk på TV i vår. Foto: NTB Scanpix
VIST PÅ TV: Kim Kardashians svangerskapskamp er blitt dokumentert i reality-serien «Keeping up with the Kardashians». Dette gikk på TV i vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet

- Kim hadde tre operasjoner for å reparere livmoren sin. Muskelveggen var så ødelagt at hun ble fortalt at det var umulig å unnfange uten hjelp, sa en kilde til People i juni.

Nyheten om at kjendisparet venter barn nummer to, kom bare timer før det første bildet ble sluppet av Kims tidligere stefar, etter at han sto frem som kvinne.

LES OGSÅ: North West feiret 2-årsdagen i Disneyland

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer