Kim Kardashian og Nicole Richie:

Kim Kardashian avslører kriminell fortid

Realitystjernen gjorde opprør med Nicole Richie da de var 11 år gamle.

AVSLØRER HEMMELIGHET: Kim Kardashian skriver på nettsiden sin at hun og Nicole Richie stjal fra et apotek i Miami da de var yngre. Foto: NTB Scanpix/Skjermdump fra Instagram
AVSLØRER HEMMELIGHET: Kim Kardashian skriver på nettsiden sin at hun og Nicole Richie stjal fra et apotek i Miami da de var yngre. Foto: NTB Scanpix/Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Realitystjernen Kim Kardashian (36) avslørte denne uken på nettsiden sin at hun og venninnen, realitystjernen Nicole Richie (35), stjal leppestift da de var yngre.

Tobarnsmoren har stor suksess med sminkemerket KKW i dag, som siden oppstarten i juni har solgt «contour»-sett for millioner av kroner, ifølge US Magazine.

Interessen for sminke og velvære startet åpenbart i en ung alder, og 36-åringen minnes sine yngre år.

- Jeg har alltid vært veldig interessert i skjønnhet. Det startet helt klart med moren min og bestemoren min - de tok alltid så godt vare på huden sin og ønsket å se sitt beste ut, skriver hun på nettsiden sin.

- Det å starte KKW-skjønnhet har for meg vært en naturlig evolusjon. Sminke har vært en stor del av livet mitt siden jeg var en liten jente.

Gjorde opprør

Videre forteller hun at hun forbinder de samme minnene med noe mindre hyggelig. For å være rebelsk, stjal hun og venninnen Nicole leppestift.

- Da jeg og Nicole Richie var rundt 11 år gamle, dro vi innom et apotek i Malibu og tok leppestift. Vi trodde vi var så «bad ass!»

#ThrowbackThursday @nicolerichie and I being oh so cool at 13 years old

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

11-åringene, som senere skulle bli noen av verdens største realitystjerner, ville gjøre opprør, skriver Kim, og understreker at det bare var en fase.

- Jeg var ikke en partyjente da jeg vokste opp, så dette var så rebelsk som jeg noen gang ble.

Etter alle disse årene husker realitystjernen likevel hvilket merke de tok:

- Jeg husker ikke navnet på leppestiften, men det var en brun farge fra Revlon.

VENNINNER: Nicole Richie og Kim Kardashian er begge vokst opp i to av Hollywoods mest kjente familier. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Nicole Richie og Kim Kardashian er begge vokst opp i to av Hollywoods mest kjente familier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble kjendis uten venninnen

Vennskapet mellom Kim Kardashian, Nicole Richie og milliardærarvingen Paris Hilton (36) skulle endre seg svært mye over årenes løp.

Kim ble etter hvert Paris' personlige assistent, mens Nicole og Paris senere ble noen av 2000-tallets største realitystjerner gjennom serien «The Simple Life».

BESTEVENINNER: Paris Hilton og Kim Kardashian gikk ofte i tospann, før det på midten av 2000-tallet gikk galt. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENINNER: Paris Hilton og Kim Kardashian gikk ofte i tospann, før det på midten av 2000-tallet gikk galt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nicole er datteren til sangeren Lionel Richie (68) og Paris er barnebarnet til hotellkongen Conrad Hilton.

Begge vokste opp i rampelyset, og dro derfor ut på landet i USA da de var 22 år gamle for å spille inn en realityserie der de skulle klare seg uten penger, glamour og luksustilværelsen.

Kim Kardashian ble derimot ikke kjent før familiens egen realityserie, «Keeping Up With The Kardashians», gikk på luften i 2007.

Stormet ut av nattklubb

Stemningen mellom eks-bestevenninnene Paris og Kim ble iskald i takt med Kims økende popularitet.

Enda verre ble forholdet, da også Kims eskapader på soverommet ble vist frem for hele verden i den hjemmelagete sex-filmen «Kim Kardashian superstar» i 2007.

I 2008 slaktet Paris sin tidligere venninne i et radiointervju med følgende ord: «Rumpa hennes ser ut som cottage cheese stappet inn i en søppelsekk.»

Kim tok imidlertid hevn i 2010 da hun tok mikrofonen på en nattklubb i LA mens Paris Hiltons sang Stars Are Blind spilte over høyttalerne og sa, «Nå, la oss høre litt ordentlig musikk».

Paris stormet ut, rasende og på randen til å gråte, sa øyenvitner til The Mirror den gangen.

LES OGSÅ: - Kim vil ha tvillinger som Beyoncé

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer