- Kim har gjort susen

Janne Formoe avslører hemmeligheten.

I TOPPFORM: - Jeg har funnet en nordnorsk dame som heter Kim. Og hun er min personlige trener og er helt fantastisk, sier Janne Formoe til Seher.no på jubileumsfesten for episode 2000 av "Hotel Cæsar". Foto: Maren Synnevåg/Seher.no
I TOPPFORM: - Jeg har funnet en nordnorsk dame som heter Kim. Og hun er min personlige trener og er helt fantastisk, sier Janne Formoe til Seher.no på jubileumsfesten for episode 2000 av "Hotel Cæsar". Foto: Maren Synnevåg/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Janne Formoe (34) er ny i ''Hotel Cæsar'' og på jubileumsfesten til såpeserien strålte hun mer veltrent og stilsikker enn noen gang.

- Jeg har funnet en nordnorsk dame som heter Kim. Og hun er min personlige trener og er helt fantastisk, sier Janne Formoe til Seher.no

Janne Formoe har siden 2003 hatt suksess i flere oppsetninger på Nationaltheatret, men nå har hun fulgt etter blant annet Nils Ole Oftebro og byttet ut scenen med "Hotel Cæsar".

Den vakre skuespilleren lever en travel tid som alenemor for datteren Felicia og øvinger på "Hotel Cæsar". Men tid til trening har hun.

- Jeg har alltid trent mye, men det er deilig å ha en som pusher deg det lille ekstra. Jeg både jogger og trener vekter, sier hun.

Føler ikke press
Formoe sier at hun ikke føler et spesielt press for å holde seg slank, men at alle jenter liker å få komplimenter for utseende.

- Det sterkeste presset legger en på seg selv, men det viktigste er å slappe og være glad i seg selv, sier hun.

Jan Thomas betyr noe
Hun innrømmer likevel at kjendisstylisten Jan Thomas som gir terningkast for kjendisenes kjolevalg, har betydning i veninnekretsen.
 
- Vurderingene hans diskuteres, ja! Det er alltid hyggelig å få en sekser av Jan Thomas fordi han er faglig dyktig, men jeg går ikke ui kjelleren om jeg får et lavt terningkast, sier hun til Seher.

I ''Hotel Cæsar'' spiller Formoe manneeteren Mona-Lizzie.

- Mona-Lizzie er en dame som tar for seg av livets goder. Hun er direkte, frempå og ekstremt glad i menn. Jeg vil si at hun er frekk og freidig på en fin måte, sier Formoe.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Slutt for tredje gang