Kim gjør som Angelina

Reality-stjernen viste seg med den svært personlige bursdagsgaven fra datteren North West.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av oktober fylte TV-stjernen Kim Kardashian 34 år, og ikke uventet vanket det eksklusive gaver på fødselsdagen.

Blant de mest spesielle gavene var det nok datteren North West (17 mnd.) som stod for, med hjelp fra pappa Kanye West (37).

Mandag ble hun sett ute i Woodland Hills, California sammen med ektemannen, og med den personlige gaven i hånden - en Hermès-veske dekorert med datterens fingermaleri!

SPESIELL: Angelinas spesiallagde brudekjole og brudeslør var også dekorert med kreasjonene til barna hennes.  Foto: Faksimilie Se og Hør
SPESIELL: Angelinas spesiallagde brudekjole og brudeslør var også dekorert med kreasjonene til barna hennes. Foto: Faksimilie Se og Hør Vis mer

den innbringende bursdagsfesten sin i Las Vegas forrige måned, fortalte 34-åringen UsWeekly om vesken.

- Kanye hadde en eske til meg med en Hermès-veske i, og da jeg åpnet eksen så jeg at den var malt skikkelig kult. Og på dataen min var det en «Spill av»-beskjed, og det var et videoklipp av datteren min som sitter ute og maler på vesken.

- Jeg tenkte at det var en ny kunstner som hadde malt vesken, men det var datteren min. Det var fantastisk, minnes Kardashian om gaveåpningen overfor UsWeekly.

Barnas kreativitet i høysetet

Den eksklusive, spesiallagde designervesken er brun og hvit, med det som ser ut som fingermaling i oransje, gult og blått - inkludert det som trolig er håndavtrykket til lille North West.

FARGERIK: Den håndmalte Hermès-vesken fra lille North har en fin fargesammensetning. Kanskje faren, estetisk bevisste Kanye West, har hatt en finger med i spillet hva gjelder fargevalg? Foto: Stella Pictures
FARGERIK: Den håndmalte Hermès-vesken fra lille North har en fin fargesammensetning. Kanskje faren, estetisk bevisste Kanye West, har hatt en finger med i spillet hva gjelder fargevalg? Foto: Stella Pictures Vis mer

Den motebevisste skjønnheten er formodentlig svært fornøyd med gaven. Mandag delte hun et bilde på Instagram der hun bærer vesken, som hun kaller «favorittvesken min, malt av min lille North».

Kims bursdagsgave vekker samtidig minner om brudekjolen til skuespiller Angelina Jolie (39).

Da «Changeling»-stjernen giftet seg med Brad Pitt (50) i en privat seremoni i Frankrike i august, var Atelier Versace-brudekjolen og sløret hennes dekorert med tegninger fra parets seks barn.

Bildene av den spesielle brudekjolen var å se eksklusivt i Se og Hør Weekend.

Til jul i fjor fikk Kim Kardashian dessuten en annen håndmalt Hermès-veske av Kanye West. Dengang var det samtidskunsteren George Condo som stod for malerkunstene, men vesken fikk krass kritikk av Kims Instagram-følgere.

 

LES OGSÅ: Geri Halliwell har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer