Kim gjør som Angelina

Reality-stjernen viste seg med den svært personlige bursdagsgaven fra datteren North West.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av oktober fylte TV-stjernen Kim Kardashian 34 år, og ikke uventet vanket det eksklusive gaver på fødselsdagen.

Blant de mest spesielle gavene var det nok datteren North West (17 mnd.) som stod for, med hjelp fra pappa Kanye West (37).

Mandag ble hun sett ute i Woodland Hills, California sammen med ektemannen, og med den personlige gaven i hånden - en Hermès-veske dekorert med datterens fingermaleri!

På den innbringende bursdagsfesten sin i Las Vegas forrige måned, fortalte 34-åringen UsWeekly om vesken.

- Kanye hadde en eske til meg med en Hermès-veske i, og da jeg åpnet eksen så jeg at den var malt skikkelig kult. Og på dataen min var det en «Spill av»-beskjed, og det var et videoklipp av datteren min som sitter ute og maler på vesken.

- Jeg tenkte at det var en ny kunstner som hadde malt vesken, men det var datteren min. Det var fantastisk, minnes Kardashian om gaveåpningen overfor UsWeekly.

Barnas kreativitet i høysetet

Den eksklusive, spesiallagde designervesken er brun og hvit, med det som ser ut som fingermaling i oransje, gult og blått - inkludert det som trolig er håndavtrykket til lille North West.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer