Kim ga Caitlyn Jenner kvinnetips

TV-stjernen tok den røde løperen med storm, takket være sin berømte stedatter.

FIKK HJELP I KULISSENE: Før Caitlyn Jenner gjorde sin entré på årets ESPY Awards, fikk hun hjelp til å ordne seg av stedatteren Kim Kardashian (t.v). Onsdagens prisutdeling fant sted nesten akkurat ett år etter at Jenner mottok ESPY Arthur Ashe-prisen for mot. Foto: Snapchat
FIKK HJELP I KULISSENE: Før Caitlyn Jenner gjorde sin entré på årets ESPY Awards, fikk hun hjelp til å ordne seg av stedatteren Kim Kardashian (t.v). Onsdagens prisutdeling fant sted nesten akkurat ett år etter at Jenner mottok ESPY Arthur Ashe-prisen for mot. Foto: Snapchat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For akkurat ett år siden rørte Caitlyn Jenner (66) alle med takketalen sin under ESPY Awards 2015, kort tid etter at hun stod frem som kvinne på forsiden av Vanity Fair.

Den gang var hele hennes berømte familie til stede i kulissene for å støtte henne, inkludert døtrene Kendall (20) og Kylie Jenner (18) og stedøtrene Khloé (32), Kim (35) og Kourtney Kardashian (37).

Onsdag kveld ble prisutdelingen igjen arrangert i Los Angeles, og Caitlyn Jenner var nok en gang blant gjestene.

I forkant av arrangementet, som hedrer prestasjoner innenfor idrett, røpet 66-åringen at hennes verdensberømte stedatter Kim hjalp henne med forberedelsene til prisutdelingen.

- Føler meg fantastisk, på vei til ESPYS, skrev Caitlyn Jenner til et Instagram-bilde av henne, Kim og designeren Michael Costello.

I bildeteksten røpet Caitlyn at Kim hadde hjulpet henne med stylingen til ESPY-utdelingen.

Også Kim Kardashian selv delte flere snutter fra Caitlyns festforberedelser på Snapchat. Der fikk følgerne hennes se glimt av den tidligere OL-vinneren iført tre ulike, fotside kjoler.

Saken fortsetter under bildene.

PRØVDE FLERE KJOLER: På sin Snapchat-side viste Kim Kardashian Caitlyn Jenner i aksjon, mens hun prøvde kjoler. Foto: SNAPCHAT
PRØVDE FLERE KJOLER: På sin Snapchat-side viste Kim Kardashian Caitlyn Jenner i aksjon, mens hun prøvde kjoler. Foto: SNAPCHAT Vis mer

VALGETS KVAL: Kim delte også bilder av seg selv, mens hun prøvde å finne den rette kjolen. Foto: Snapchat
VALGETS KVAL: Kim delte også bilder av seg selv, mens hun prøvde å finne den rette kjolen. Foto: Snapchat Vis mer

Til slutt valgte «I Am Cait»-stjernen imidlertid å overraske i en kort, stroppeløs kjole fra Michael Costello med dramatiske, cape-inspirerte ermer. I likhet med i fjor stilte Caitlyn i hvitt, men den gang var hun iført en fotsid kreasjon fra Atelier Versace.

Snakket om politivold

Mens Caitlyn Jenners personlige og rørende takketale var blant høydepunktene på fjorårets prisutdeling, var det kveldens spesielle åpningstale som skilte seg ut i år.

De fire basketballstjernene Carmelo Anthony, Chris Paul, Dwyane Wade og LeBron James inntok ESPY-scenen for å levere en gripende tale om kjærlighet og toleranse.

VÅGAL I HVITT: På årets ESPY Awards var Caitlyn Jenner iført en kort, hvit kjole med gjennomsiktig skulderparti. På fjorårets utdeling var hun mer tildekket i en fotsid Versace-kjole.  Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock
VÅGAL I HVITT: På årets ESPY Awards var Caitlyn Jenner iført en kort, hvit kjole med gjennomsiktig skulderparti. På fjorårets utdeling var hun mer tildekket i en fotsid Versace-kjole. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock Vis mer

- Vi fire kan ikke overse realitetene i dagens Amerika. Den siste ukens hendelser har satt søkelyset på urettferdigheten, mistroen og sinnet som preger så mange av oss. Systemet er ødelagt.

- Men problemene er ikke nye, volden er ikke ny og raseskillet er så avgjort ikke nytt. Men nødvendigheten av forandring har aldri noensinne vært mer presserende, sa Antony, som spiller på New York Knicks.

Saken fortsetter under bildet.

GRIPENDE TALE: Basketballproffene Carmelo Anthony, Chris Paul, Dwyane Wade og LeBron James åpnet ESPY Awards 2016 på Microsoft Theater i L.A. med en tale om kjærlighet og toleranse etter volden mellom politi og sivilie i USA den siste tiden.  Foto: Ap
GRIPENDE TALE: Basketballproffene Carmelo Anthony, Chris Paul, Dwyane Wade og LeBron James åpnet ESPY Awards 2016 på Microsoft Theater i L.A. med en tale om kjærlighet og toleranse etter volden mellom politi og sivilie i USA den siste tiden. Foto: Ap Vis mer

Talen kom i kjølvannet av en rekke tragiske hendelser i USA den siste tiden, inkludert dødsfallene til Alton Sterling og Philando Castile - to afroamerikanere som ble drept av politet. I etterkant av de to politidrapene ble 12 politibetjenter skutt under en «Black Lives Matter»-demonstrasjon i Dallas.

Selv om årets ESPY Awards ble preget av tunge og alvorlige temaer, glitret de celebre gjestene på den røde løperen i sin fineste stas - i kjent stil.

Nedenfor kan du se bilder av stjernene på prisutdelingen.

LES OGSÅ: - Jeg våget ikke vise meg i badetøy før jeg ble voksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer