BEKYMRET: Kim Kardashian West skal være nervøs for innholdet på den kommende platen til Taylor Swift. Her er de avbildet sammen med Jay Z og Kanye West i 2015. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Kim Kardashian West skal være nervøs for innholdet på den kommende platen til Taylor Swift. Her er de avbildet sammen med Jay Z og Kanye West i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

- Kim frykter Taylors neste steg

Realitystjernen håper at artisten ikke ønsker hevn.

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden slettet popstjernen Taylor Swift (27) alt av innhold på sine kontoer i sosiale medier.

Først for to dager siden la hun ut tre korte videosnutter av en slange på sin Instagram-profil. Videoklippene skal gi fansen en smakebit på hva man kan vente seg fra 27-åringens kommende album, som har fått tittelen «Reputation».

Mange fans har tolket slange-symbolikken dit hen at noen bør ha noe å frykte når Taylor nå slipper sitt første album siden 2014.

- Ikke begeistret

Én av dem som skal ha gitt uttrykk for bekymring rundt innholdet på den kommende plata, er realitystjernen Kim Kardashian West (36).

- En av dem som ikke er spesielt begeistret for Taylor Swifts kommende musikkutgivelse er Kim Kardashian, sier en kilde til Hollywood Life.

TURBULENT FORHOLD: Taylor Swift og Kim Kardashian West avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Taylor Swift og Kim Kardashian West avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Årsaken til at Kim frykter Taylors kommende musikk er fordi hennes ektemann Kanye West havnet i en særdeles offentlig skittentøyvask med 27-åringen i fjor.

I låta «Famous» kan man nemlig høre tekstlinjen: «Jeg føler jeg og Taylor Swift kunne hatt sex, det var jo jeg som gjorde den «bitchen» berømt».

- Angrepet

Tekstlinjen førte til ramaskrik i Swift-leiren. For mens West har hevdet at 27-åringen fikk godkjenne «bitch»-benevnelsen over i en telefonsamtale før låta ble sluppet, har Swift hardnakket påstått at hun aldri ble informert om at rapperen skulle omtale henne i slike ordelag.

STJAL SHOWET: Kanye West skapte sterke reaksjoner da han stormet scenen under Taylor Swifts takketale under MTV Video Music Awards i 2009. Foto: AP
STJAL SHOWET: Kanye West skapte sterke reaksjoner da han stormet scenen under Taylor Swifts takketale under MTV Video Music Awards i 2009. Foto: AP Vis mer

Rapperens kone sa også i et intervju med GQ kort tid etter at Swift godkjente tekststrofene, noe som skal ha ført til enda mer bensin på bålet. Krangelen er i tillegg blitt hovedtema i en episode av «Keeping Up With The Kardashians».

- Kim tror hun og Kanye kommer til å bli angrepet i en av låtene, grunnet kranglene i fortiden. Hun har ikke lyst å havne i søkelyset når det kommer til Taylor Swift-relaterte saker, og håper at hun og Kanye slipper dette, sier kilden.

Hvorvidt Taylor vil slå tilbake i sitt nye album, gjenstår å se. «Bad Blood»-sangeren og Kanye har imidlertid hatt en pågående strid helt siden 2009, da Kanye kuppet Swifts takketale under MTV Video Music Awards.

Etter alt å dømme vil dette trolig ikke være siste spiker i kista for krangelen.

LES OGSÅ: - Taylor Swift er rasende på Kanye