Khloé Kardashian, Tristan Thompson og Jordyn Woods:

- Kim er rasende

Stjernens storesøster skal mildt sagt være lite fornøyd med Tristan Thompson.

NÆRT BÅND: Kim Kardashian skal ha tatt søsteren Khloés parti i utroskapssaken, som har preget mediene den siste uken. Hun er angivelig rasende på Tristan Thompson, som søsteren fikk barn med for bare ti måneder siden. Foto: NTB scanpix
NÆRT BÅND: Kim Kardashian skal ha tatt søsteren Khloés parti i utroskapssaken, som har preget mediene den siste uken. Hun er angivelig rasende på Tristan Thompson, som søsteren fikk barn med for bare ti måneder siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått en liten stund siden nok et Kardashian-sjokk rystet fansen. I midten av februar skal Tristan Thompson (27), Khloé Kardashian (34) sin daværende kjæreste, ha vært utro med Jordyn Woods (21), som altså er Kylie Jenner (21) sin bestevenninne.

Ryktene spredte seg raskt, og resulterte i ødelagte vennskap og brudd mellom Khloé og Tristan. I helgen fortalte Woods sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk».

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Der forklarte hun at det ikke hadde skjedd noe annet enn et kyss, men skandalen det skapte var likevel ikke til å ta feil av.

Nå har Kim Kardashian (38) også kastet seg inn i konflikten. Eller, ikke direkte, men hun skal angivelig være rasende på Tristan - nok en gang.

Saken fortsetter nedenfor.

- Rasende

Da han var utro forrige gang, ble det nemlig laget et stort poeng av at Kim var fly forbanna på søsterens kjæreste. Hun skal angivelig være like fly forbanna nå, hevder en kilde nær henne overfor People.

- Kim er den som er mest lei seg på grunn av dette. Hun er rasende. Hun er så sur, og er hundre prosent på Khloé sin side, sier kilden, og fortsetter:

- Hun er der for Khloé. Hun lar henne prate og rase om det. De har hatt konstant kontakt, og Kim er skikkelig støttende. Gutter kommer og går, men båndet mellom de to jentene forsvinner aldri. De går virkelig inn for å støtte hverandre, hevder kilden videre.

Kim har ikke lagt skjul på følelsene sine. Hun var raskt ute med å slutte å følge både Tristan og Woods på Instagram, noe sladderpressen raskt bet seg merke i. Samtidig tok hun med sin nysingle søster og hennes gode venninne Malika Haqq på en avslappende tur til Palm Springs, der de kunne tenke på noe annet enn utroskapsskandalen.

Khloé la egentlig store deler av skylden på Jordyn Woods, men etter at TV-intervjuet ble sendt, bestemte hun seg for å endre mening. På Twitter skrev hun at dette var Tristans skyld, og ingen andres.

Saken fortsetter nedenfor.

DRAMA: Khloé og Tristan gikk fra hverandre etter utroskapsskandalen. Nå legger både Khloé og hennes søster Kim all skylden på basketspilleren. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Khloé og Tristan gikk fra hverandre etter utroskapsskandalen. Nå legger både Khloé og hennes søster Kim all skylden på basketspilleren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim skal angivelig mene det samme om situasjonen, sier kilden til People.

- Kim legger skylden der den hører hjemme - på Tristan. Hun ber Khloé om å komme seg videre med livet sitt, og om å fokusere på å være den beste moren hun kan for True. Kim kommer derimot ikke til å snakke offentlig om dette. Det er ikke hennes kamp å kjempe, hevder personen med tilknytning til situasjonen.

Saken fortsetter nedenfor.

Lettet på sløret

Media spekulerte lenge på hva den fulle og hele historien egentlig var, ettersom det tok tid før de involverte partene kommenterte skandalen offentlig - sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier.

Forrige uke la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og fredag åpnet Jordyn seg endelig om hva som angivelig skal ha skjedd mellom henne og Tristan.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Woods innrømmet at hun og Tristan kysset, men nektet for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Videre insisterte 21-åringen på at det er andre årsaker enn det som skjedde mellom henne og Tristan til hvorfor Khloé dumpet ham.

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet hun videre.

Tristan har ikke uttalt seg om skandalen ennå. Han omtalte det hele som «fake news» på Twitter kort tid etter at nyheten sprakk, men valgte senere å slette den meldingen. Etter det har han sittet stille i båten.

ALLE HJERTERS DAG: Den berømte Kardashian-familien sparte ikke på noe under årets Valentines-feiring. Vis mer

LES OGSÅ: Her bekrefter de romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer