Khloé Kardashian, Tristan Thompson og Jordyn Woods:

- Kim er rasende

Stjernens storesøster skal mildt sagt være lite fornøyd med Tristan Thompson.

NÆRT BÅND: Kim Kardashian skal ha tatt søsteren Khloés parti i utroskapssaken, som har preget mediene den siste uken. Hun er angivelig rasende på Tristan Thompson, som søsteren fikk barn med for bare ti måneder siden. Foto: NTB scanpix
NÆRT BÅND: Kim Kardashian skal ha tatt søsteren Khloés parti i utroskapssaken, som har preget mediene den siste uken. Hun er angivelig rasende på Tristan Thompson, som søsteren fikk barn med for bare ti måneder siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har nå gått en liten stund siden nok et Kardashian-sjokk rystet fansen. I midten av februar skal Tristan Thompson (27), Khloé Kardashian (34) sin daværende kjæreste, ha vært utro med Jordyn Woods (21), som altså er Kylie Jenner (21) sin bestevenninne.

Ryktene spredte seg raskt, og resulterte i ødelagte vennskap og brudd mellom Khloé og Tristan. I helgen fortalte Woods sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk».

Saken fortsetter nedenfor.

Der forklarte hun at det ikke hadde skjedd noe annet enn et kyss, men skandalen det skapte var likevel ikke til å ta feil av.

Nå har Kim Kardashian (38) også kastet seg inn i konflikten. Eller, ikke direkte, men hun skal angivelig være rasende på Tristan - nok en gang.

Saken fortsetter nedenfor.

- Rasende

Da han var utro forrige gang, ble det nemlig laget et stort poeng av at Kim var fly forbanna på søsterens kjæreste. Hun skal angivelig være like fly forbanna nå, hevder en kilde nær henne overfor People.

- Kim er den som er mest lei seg på grunn av dette. Hun er rasende. Hun er så sur, og er hundre prosent på Khloé sin side, sier kilden, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer