BESATT: Kim Kardashian skal være besatt av tanken på å bli lik sitt idol Sarah Jessica Parker (t.h). Reality-stjernen har planer om å bruke skuespillerens PR-agent, stylist, hår- og sminke-team for å fremstå som mer sofistikert. Foto: Stella Pictures
BESATT: Kim Kardashian skal være besatt av tanken på å bli lik sitt idol Sarah Jessica Parker (t.h). Reality-stjernen har planer om å bruke skuespillerens PR-agent, stylist, hår- og sminke-team for å fremstå som mer sofistikert. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kim er besatt av henne

Kim Kardashian har en snedig plan for å blir den nye Sarah Jessica Parker.

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (32) har sett seg lei på å bli forbundet med en sex-tape og sikter herved mot «Sex og singelliv»-stjernene i stedet.

Ifølge nettstedet Nauhty but Nice Rob har småbarnsmoren nemlig ansatt Sarah Jessica Parkers (48) PR-agent for å få fart på karrieren.

- Kim vil bli oppfattet som sofistikert, som motebevisst, ikke som jenta som laget en sexvideo og som er berømt for å være berømt.

- Hun prøver å gjenskape seg selv ved å ansette teamet til Sarah Jessica Parker, forteller en PR-rådgiver til nettstedet.

STILIKON: Skuespilleren har blitt kjent for sin stilsans, som er både elegant og selvsikker. Her stråler 48-åringen på en galla i New York torsdag. Foto: Stella Pictures
STILIKON: Skuespilleren har blitt kjent for sin stilsans, som er både elegant og selvsikker. Her stråler 48-åringen på en galla i New York torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nylig sparket Kardashian sin egen trofase PR-rådgiver, Jill Fritzo, og ansatte Ina Treciokas - som representerer Parker - i stedet.

Nå har «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen en plan om også å ansette «Sex og singelliv»-ikonets stylist, hår- og sminke-stab.

- Sarah synes det hele er smigrende, men litt ekkelt. Hvis Kim vil bli Sarah, vil hun heller råde henne til å ta skuespilltimer. Lær et håndverk og bli beundret for deg arbeidet du gjør, ikke bare for hvordan du ser ut, fortsetter PR-rådgiveren.

Tidligere har kjæresten Kanye West (36) kontrollert Kim Kardashians karriere og livsførsel, mens mamma Kris Jenner (57) i en årrekke har fungert som datterens manager.

Hvis 32-åringens plan viser seg å stemme, kan det bli interessant å følge Kims utvikling videre. Hun har i hvert fall allerede farget håret lysere - muligens for å komme nærmere «Carrie»'s gylne lokker?

LES OGSÅ: - Det er altfor lite sextrakassering på arbeidsplasser