VISTE FREM SØNNEN IGJEN: Lille Saint West har rukket å bli over seks måneder gammel, og torsdag denne uken viste mamma Kim Kardashian frem hvor stor han har blitt på Instagram. Her er hun og Kanye West (bak t.v) avbildet på flyplassen i L.A. nylig.  Foto: Rex Features
VISTE FREM SØNNEN IGJEN: Lille Saint West har rukket å bli over seks måneder gammel, og torsdag denne uken viste mamma Kim Kardashian frem hvor stor han har blitt på Instagram. Her er hun og Kanye West (bak t.v) avbildet på flyplassen i L.A. nylig. Foto: Rex FeaturesVis mer

Kim delte nytt bilde av lille Saint

Realitystjernen overrasket fansen da hun delte det tredje bildet av sin seks måneder gamle sønn.

SEOGHØR.NO: I starten av desember kunne stjerneparet Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) ønske sønnen Saint (nesten 7 mnd.) velkommen til verden.

Samtidig ble datteren North (3) storesøster, og familielykken ble komplett for «Kimye» - som i lang tid hadde forsøkt å få et barn til.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen er kjent for å dokumentere de fleste sider ved livet sitt i sosiale medier, inkludert bruk av graviditetstester på flytoaletter og de beintøffe treningsøktene sine.

Sønnen Saint har hun imidlertid vært restriktiv med å vise frem, og nurket har bare dukket opp på sosiale medier ved et par anledninger. Torsdag valgte Kim å dele et nytt bilde av sitt yngste sjarmtroll med fansen - det tredje i løpet av drøye seks måneder.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vakreste i verden

Det søte portrettet av den sjarmerende babyen delte tobarnsmoren både på Snapchat og Instagram. På bildedelingstjenesten har over en halv million fans likt bildet i løpet av den første timen.

En rekke av Kims Instagram-følgere har kommentert bildet, og flere av dem gir uttrykk for å være sjarmert i senk av babyen hennes.

- Han er NYDELIG! skriver en bruker som kaller seg «instahan88».

- Åh, wow, han er vakker, skriver brukeren «cazzc29» fulgt an en smiley med hjerteformede øyne.

- Kim og Kanye lager bokstavelig talt de vakreste barna i verdenshistorien, mener brukeren «borris_babe».

På bildet kan man se at Saint har begynt å få mørkt hår på hodet, og at han er ganske så lik storesøster North. Ikledd en hvit body og liggende på et hvitt, mykt underlag ser han riktig så engleaktig ut - passende nok har mamma Kim lagt inn en engle-emoji under bildet på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

SJARMTROLL: Kim Kardashian og Kanye Wests datter North West er allerede blitt et yndet fotoobjekt, og tobarnsmoren viser henne stadig frem både i virkeligheten og på sosiale medier.   Foto: Splash News
SJARMTROLL: Kim Kardashian og Kanye Wests datter North West er allerede blitt et yndet fotoobjekt, og tobarnsmoren viser henne stadig frem både i virkeligheten og på sosiale medier. Foto: Splash News Vis mer

Skjermer sønnen

Foreløpig har Kim Kardashian og Kanye West i stor grad vernet sønnen sin mot offentligheten.

Angivelig kommer ikke Saint til å dukke opp i realityserien «Keeping Up With the Kardashians» på lang tid, og paparazzifotografene har så vidt fått et glimt av ham hittil.

Da familien ferierte på Cuba tidligere i år, ble det berømte firkløveret imidlertid fanget på kamera. Både North og Saint ble fotografert da de ankom Hotel Parque Central i Havanna sammen med foreldrene sine.

Lille Saint har utvilsomt en like stor plass i foreldrenes hjerte som datteren North. Da Kim delte sitt andre portrett av sønnen med offentligheten i mars, skrev hun følgende til bildet:

- Du er morgensolen min, lille venn.

Saken fortsetter nedenfor.

You're the sun in my morning babe

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Mystisk» mellomnavn

Etter fødselen ble det dessuten spekulert i at realitystjernen hadde oppkalt sønnen etter sin avdøde far, advokaten Robert Kardashian. Han døde av kreft i september 2003.

«Friends»-stjernen David Schwimmer (49) portretterer for øvrig Kardashian i «American Crime Story», som tar for seg den omdiskuterte O. J. Simpson-saken. TV-serien sendes på TV3 i disse dager.

- En av grunnene til at Kim og Kanye valgte navnet Saint, er at det passer perfekt med mellomnavnet de valgte - nemlig Robert, skal en kilde ha uttalt til Hollywoodlife.com før jul.

Ifølge Marie Claire annonserte Kim sønnens navn som bare «Saint West» på hjemmesiden sin i desember.

Saken fortsetter under bildet.

BESKYTTER SØNNEN: Da Kim Kardashian var ute med familien på restauranten Nobu i Miami i slutten av mai, dekket hun til Saint Wests barnevogn med et tynt teppe. Foto: Broadimage
BESKYTTER SØNNEN: Da Kim Kardashian var ute med familien på restauranten Nobu i Miami i slutten av mai, dekket hun til Saint Wests barnevogn med et tynt teppe. Foto: Broadimage Vis mer

Og nettstedet AZ Central har skrevet at ryktene om Saints symbolske mellomnavn er helt usanne.

- Den lille gutten har faktisk ikke noe mellomnavn, har en kilde nær familien uttalt til E!News ifølge nettstedet.

She said, "He's my best friend."

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Allerede i januar delte Kim og Kanye det aller første glimtet av sitt yngste barn med offentligheten. Like over nyttår fikk fansen imidlertid bare se den ene hånden hans, som holdt rundt pekefingeren til storesøster North.

LES OGSÅ: - Nå er bryllupsdatoen klar