PÅ NATTKLUBB: Foreldrene til lille North West har for tiden barnefri, og benyttet anledningen til å feste på den trendy nattklubben Amnesia på Ibiza fredag kveld.  Foto: Splash News/ All Over Press
PÅ NATTKLUBB: Foreldrene til lille North West har for tiden barnefri, og benyttet anledningen til å feste på den trendy nattklubben Amnesia på Ibiza fredag kveld. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Kim delte bilde fra senga med fansen

Herr og fru West har ankommet Ibiza.

SEOGHØR.NO: Nok et kjendispar har ankommet Ibiza, og fredag var det Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) som hadde valgt å legge ferien til den velkjente partyøya utenfor det spanske fastlandet.

Ettbarnsmoren er en ivrig tilhenger av sosiale medier, og legger daglig ut nye bilder og oppdateringer på Instagram-kontoen sin.

Lørdag formiddag kunne Kim og Kanye-fansen juble, for 33-åringen delte bilde av seg selv og ektemannen fra soverommet - nærmere bestemt sengen:

Kvelden i forveien hadde paret hygget seg på fest på nattklubben Amnesia i Ibiza by, hvor også Kims mor Kris Jenner (58), lillesøster Kendall Jenner (18) og skandalestjernen Justin Bieber (20) festet utover de sene nattetimer:

Ibiza har vært sommerens store hotspot for kjendismingling, men det er nok møtet mellom den britiske skuespilleren Orlando Bloom (37) og den kanadiske artisten Justin Bieber (20) som har fått mest oppmerksomhet.

Bloom skal angivelig ha slått til Bieber på en restaurant, foran flere av gjestene - blant andre skuespiller Leonardo DiCaprio (39).

Det har fått Bloom-fansen til å juble, og flere kjendiser har brukt sosiale medier for å uttrykke sin hyllest til «Ringenes Herre»-skuespilleren.

Men heldigvis for Bieber har han i alle fall god støtte i det mektige kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West ...

LES OGSÅ: - Kim Kardashian er klar for et barn til