Kim-Daniel Sannes og «jegertvilling»-Johanne har gjort det slutt

Den tidligere «Hotel Cæsar»-skuespilleren flyttet nordover for å stifte familie med kjæresten, men så brast lykken.

LYKKEN BRAST: Da Kim-Daniel Sannes og kjæresten Johanne Thybo Hansen feiret 30-årsdagen hans i januar, var alt fryd og gammen mellom det profilerte TV-paret. Nå har forholdet tatt slutt, melder «God kveld Norge». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
LYKKEN BRAST: Da Kim-Daniel Sannes og kjæresten Johanne Thybo Hansen feiret 30-årsdagen hans i januar, var alt fryd og gammen mellom det profilerte TV-paret. Nå har forholdet tatt slutt, melder «God kveld Norge». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar i år ble det kjent at «Hotel Cæsar»-profilen Kim-Daniel Sannes (30) hadde funnet lykken med Johanne Thybo Hansen (24), kjent fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».

Noen måneder senere flyttet skuespilleren nordover til Troms for å stifte familie med kjæresten, men nå er forholdet over. Det bekrefter de to til TV 2-programmet «God kveld Norge».

Ifølge TV 2 er årsaken til bruddet at paret har vokst fra hverandre.

De to TV-profilene bekreftet at de var blitt et par overfor «God kveld Norge» for drøye syv måneder siden, men ville den gang ikke gi noen ytterligere kommentar.

Saken fortsetter under bildet.

KJENT FJES: I flere år har Kim-Daniel Sannes vært kjent for rollen som Storm Liland i «Hotel Cæsar», men tidligere i år bestemte han seg for å legge TV-jobben bak seg og flytte til Nordreisa i Troms. Her i en scene fra serien med Elin Sogn (Julie Anker-Hansen). Foto: Hotel Cæsar/ TV 2
KJENT FJES: I flere år har Kim-Daniel Sannes vært kjent for rollen som Storm Liland i «Hotel Cæsar», men tidligere i år bestemte han seg for å legge TV-jobben bak seg og flytte til Nordreisa i Troms. Her i en scene fra serien med Elin Sogn (Julie Anker-Hansen). Foto: Hotel Cæsar/ TV 2 Vis mer

Falt med et «pang»

Kort tid senere, i anledning Kim-Daniels 30-årsfeiring i slutten av januar, lettet paret på sløret om forholdet overfor Seoghør.no.

Kim-Daniel røpet at de to først møttes på en hundemesse på Lillestrøm:

- Jeg hadde lagt merke til Johanne på internett og ble veldig imponert. Johanne og søsteren var så tøffe! Jeg måtte snakke med henne der hun stod på stand på hundemessen. Da sa det pang! fortalte Sannes til Seoghør.no.

Selv om Johanne fremstår som en tøffing i «Jegertvillingene», la Kim-Daniel til at de to hadde fått en spesielt nær kontakt:

- Det beste med henne er at hun snakker til meg med øyene sine. Når vi sitter rundt bålet på vidda sier hun alt uten et ord. Vi har det veldig fint sammen.

Johanne Thybo Hansen skrøt på sin side av kjærestens omtenksomme side.

- Kim er omtenksom, omsorgsfull og har et hjerte av gull, sa «jegertvillingen» til Seoghør.no i januar.

Se intervju med «Jegertvillingene» Johanne og Kristine fra høsten 2014 nedenfor:

Fant lykken på jobben

Tidligere har Kim-Daniel Sannes vært i et profilert forhold med Jannecke Øinæs (36), som han spilte mot i «Hotel Cæsar». De to bekreftet forholdet sitt overfor Se og Hør på sensommeren i 2008.

Våren 2010 var imidlertid forholdet over, men de to fortalte til Se og Hør at det gikk greit å jobbe sammen på «Hotel Cæsar»-settet etter bruddet.

- Jeg har det bra. Vi samarbeider fint på jobb fordi vi kommer godt overens og har respekt for hverandre. men det er ingen selvfølge at det går bra. Selvølgelig er det rart og uvant å være singel, sa Jannecke til Se og Hør sommeren 2010.

- Ja, det er jo en komplisert situasjon... Men vi er glupe folk, så vi klarer å bite tenna sammen og være venner på jobb, sa Kim-Daniel til Seoghør.no et par måneder senere.

GOD TONE: Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes bevarte et godt forhold på jobb etter at romansen tok slutt i 2010. Her er skuespillerinnen på utdelingen av Heddaprisen 2013. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GOD TONE: Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes bevarte et godt forhold på jobb etter at romansen tok slutt i 2010. Her er skuespillerinnen på utdelingen av Heddaprisen 2013. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg sa nei til Donald Trump

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer