Kim-Daniel Sannes er blitt sammen med TV-profil

«Hotel Cæsar»-skuespilleren har funnet lykken med en av «Jegertvillingene».

FORELSKET: «Hotel Cæsar»-skuespiller Kim-Daniel Sannes er blitt sammen med en annen TV-profil, Johanne Thybo Hansen fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».  Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: «Hotel Cæsar»-skuespiller Kim-Daniel Sannes er blitt sammen med en annen TV-profil, Johanne Thybo Hansen fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2015 ble Kim-Daniel Sannes (29) singel, men nå har «Hotel Cæsar»-skuespilleren funnet lykken på ny.

TV 2-profilen bekrefter at han har fått seg kjæreste overfor «God kveld Norge», men vil ikke kommentere saken ytterligere, skriver TV 2.

29-åringen er blitt sammen med Johanne Thybo Hansen (23), kjent fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».

Ifølge TV 2 møttes Kim-Daniel, også kjent som Storm i «Hotel Cæsar», og Johanne første gang på en hundemesse i Lillestrøm i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

Sammen med tvillingsøsteren Kristine Thybo Hansen (23) har Johanne reist verden rundt på jaktturer, noe som har ført til at TVNorge-programmet er blitt omdiskutert.

Se intervju med «Jegertvillingene» fra høsten 2014 nedenfor:

Fant lykken på jobben

Tidligere har Kim-Daniel Sannes vært i et profilert forhold med Jannecke Øinæs (35), som han spilte mot i «Hotel Cæsar». De to bekreftet forholdet sitt overfor Se og Hør på sensommeren i 2008.

Våren 2010 var imidlertid forholdet over, men de to fortalte til Se og Hør at det gikk greit å jobbe sammen på «Hotel Cæsar»-settet etter bruddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer