Kim-Daniel Sannes er blitt sammen med TV-profil

«Hotel Cæsar»-skuespilleren har funnet lykken med en av «Jegertvillingene».

FORELSKET: «Hotel Cæsar»-skuespiller Kim-Daniel Sannes er blitt sammen med en annen TV-profil, Johanne Thybo Hansen fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».  Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: «Hotel Cæsar»-skuespiller Kim-Daniel Sannes er blitt sammen med en annen TV-profil, Johanne Thybo Hansen fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2015 ble Kim-Daniel Sannes (29) singel, men nå har «Hotel Cæsar»-skuespilleren funnet lykken på ny.

TV 2-profilen bekrefter at han har fått seg kjæreste overfor «God kveld Norge», men vil ikke kommentere saken ytterligere, skriver TV 2.

29-åringen er blitt sammen med Johanne Thybo Hansen (23), kjent fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».

Ifølge TV 2 møttes Kim-Daniel, også kjent som Storm i «Hotel Cæsar», og Johanne første gang på en hundemesse i Lillestrøm i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFILER: Tvillingsøstrene Johanne Thybo-Hansen og Kristine Thybo-Hansen ble for alvor kjent gjennom «Jegertvillingene», som hadde premiere på TVNorge våren 2015.  Foto: NTB scanpix
TV-PROFILER: Tvillingsøstrene Johanne Thybo-Hansen og Kristine Thybo-Hansen ble for alvor kjent gjennom «Jegertvillingene», som hadde premiere på TVNorge våren 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sammen med tvillingsøsteren Kristine Thybo Hansen (23) har Johanne reist verden rundt på jaktturer, noe som har ført til at TVNorge-programmet er blitt omdiskutert.

Se intervju med «Jegertvillingene» fra høsten 2014 nedenfor:

Fant lykken på jobben

Tidligere har Kim-Daniel Sannes vært i et profilert forhold med Jannecke Øinæs (35), som han spilte mot i «Hotel Cæsar». De to bekreftet forholdet sitt overfor Se og Hør på sensommeren i 2008.

Våren 2010 var imidlertid forholdet over, men de to fortalte til Se og Hør at det gikk greit å jobbe sammen på «Hotel Cæsar»-settet etter bruddet.

- Jeg har det bra. Vi samarbeider fint på jobb fordi vi kommer godt overens og har respekt for hverandre. men det er ingen selvfølge at det går bra. Selvølgelig er det rart og uvant å være singel, sa Jannecke til Se og Hør sommeren 2010.

- Ja, det er jo en komplisert situasjon... Men vi er glupe folk, så vi klarer å bite tenna sammen og være venner på jobb, sa Kim-Daniel til Seoghør.no et par måneder senere.

GOD TONE: Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes bevarte et godt forhold på jobb etter at forholdet tok slutt i 2010. Her er skuespillerinnen på utdelingen av Heddaprisen 2013. Foto: Tor Lindseth
GOD TONE: Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes bevarte et godt forhold på jobb etter at forholdet tok slutt i 2010. Her er skuespillerinnen på utdelingen av Heddaprisen 2013. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg føler meg mer som meg selv enn noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer