Kim Kardashian West:

- Kim blir mamma i januar

Lykken smiler for Kim og Kanye. Nå venter de ifølge en kilde et barn til, med hjelp fra en surrogatmor.

- BLIR MAMMA: En kilde hevder at Kim Kardashian allerede neste år blir mamma igjen. Hun slipper imidlertid å bære frem barnet selv, og har valgt en surrogatmor i stedet. Leger har advart henne fra å bli gravid, og på grunn av flere feil med livmoren er det ikke sikkert at hun kan bli det engang. Foto: NTB scanpix
- BLIR MAMMA: En kilde hevder at Kim Kardashian allerede neste år blir mamma igjen. Hun slipper imidlertid å bære frem barnet selv, og har valgt en surrogatmor i stedet. Leger har advart henne fra å bli gravid, og på grunn av flere feil med livmoren er det ikke sikkert at hun kan bli det engang. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Kim Kardashian West (36) og Kanye West (40) har det siste året desperat forsøkt å bli foreldre på nytt. Kim har vokst opp med fem søsken, og ønsker at barna hennes, North (4) og Saint (19 måneder), skal få samme opplevelse.

Hun har prøvd alt mulig for å bli gravid, noe fans av «Keeping up with the Kardashians» har fått se i serien. En surrogatløsning viste seg å passe for den lille familien, og nå jubler lykken for stjerneparet.

Lykken smiler

Ifølge en kilde US Weekly har pratet med, er Kim og Kanyes surrogatmor allerede tre måneder på vei - som vil si at et barn kommer vil verden allerede i januar.

Det er ikke kjent hvilket kjønn barnet er ennå, og det vites heller ikke om det er ett eller to barn i surrogatmorens mage. Det ble tidligere i sommer hevdet at paret ønsket å gjøre som Beyoncé, nemlig å få tvillinger. Om de har lyktes med det, får tiden vise.

Kardashian eller West har ikke kommentert babyryktene ennå. Stjernene skal ha valgt en kvinne fra San Diego som er i slutten av 20-årene til å bære frem barnet. Hun skal ha tatt slike oppdrag før, og ble funnet gjennom et eget byrå som spesialiserer seg på å ta surrogatoppdrag for dem som ikke klarer å få barn selv.

SJARMTROLL: Kanye og Kim har allerede de søte, små barna Saint og North, men vil gjerne ha flere. Nå skal de ifølge en kilde vente sitt tredje barn - som bæres frem av en surrogatmor. Foto: NTB scanpix
SJARMTROLL: Kanye og Kim har allerede de søte, små barna Saint og North, men vil gjerne ha flere. Nå skal de ifølge en kilde vente sitt tredje barn - som bæres frem av en surrogatmor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kvinnen skal til og med ha vært med i en reklamesnutt om det å være surrogatmor, sammen med sin egen familie.

Kim og Kanye er utvilsomt glade for familieforøkelsen. Spesielt Kim jubler nok, det er nemlig hun som desperat har forsøkt å produsere flere barn til den kjente familien. Seoghør.no kunne i midten av juni skrive at surrogattjenesten allerede var bestilt, og at Kardashian nærmest tvinger musikkektemannen til å være med på leken.

- Om Kanye ønsker å bli værende i familien, noe han desperat ønsker, må han få rumpa si i gir og komme seg ned på fertilitetsklinikken. Det har Kim sagt til ham, fortalte en kilde til Radar Online i juni.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

Dyr affære

Ifølge TMZ har paret måttet grave dypt i lommeboka for betale for familieforøkelsen. Totalsummen er på hele 384 000 norske kroner, der paret betaler et månedlig beløp. Det ligger på rundt 38 000 kroner, og skal betales i ti måneder - helt til barnet er hjemme hos sin rettmessige familie.

Om det skulle vise seg å bli tvillinger eller trillinger må de ut med 5000 dollar, noe som tilsvarer nærmere 42 700 norske kroner, per barn.

Surrogatmoren får kanskje godt betalt for oppdraget, men under graviditeten er det et strengt regime som må følges. Hun får åpenbart ikke lov til å drikke alkohol eller å røyke, men hun får heller ikke røre kattesand, sitte i boblebad eller spise sushi.

Livsfarlig å føde

Det er ikke uten grunn at Kim Kardashian skal være villig til å velge surrogati for å få ett barn til inn i familien. Komplikasjonene fra hennes forrige svangerskap skremmer henne.

Da truet en blødende morkake helsen hennes.

- Du vet aldri om du har det samme problemet som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det er situasjoner hvor en blødende morkake kan bety liv og død, sa hennes lege til henne i fjor høst i «Keeping up with the Kardashians».

- Du kan blø i hjel, la mamma Kris Jenner (61) til.

Men det ene legebesøket var ikke nok for Kim.

Hun valgte også å ta seg turen til en fertilitetslege for å få hans mening. Han frarådet henne også å bli gravid, men oppfordret til å bruke en surrogatmor.

- Når de to legene jeg stoler på forteller meg at det ikke er trygt å bli gravid igjen, må jeg høre på dem.

- Men siden jeg ikke kjenner noen som har vært surrogat eller brukt en, så tenkte ikke jeg på det som et alternativ for meg, fortalte Kim etter legebesøkene.

LES OGSÅ: Vil være surrogatmødre for Kim Kardashian