DRAMATIKK: Kim Kardashian er i Paris blant annet med sin mor Kris Jenner. Her er de fotografert sammen i hovedstaden før våpendramaet. Foto: Abaca
DRAMATIKK: Kim Kardashian er i Paris blant annet med sin mor Kris Jenner. Her er de fotografert sammen i hovedstaden før våpendramaet. Foto: Abaca Vis mer

Kim ble angrepet av væpnede menn

Kanye West gikk umiddelbart av scenen, da han hørte hva som hadde skjedd med sin berømte kone i Paris.

Publisert

Superstjernen Kanye West (39) gikk umiddelbart av scenen i New York da han fikk høre at kona Kim Kardashian (35) var truet med pistol av to maskerte menn, ifølge CNN.

- Kim Kardashian ble truet med pistol inne på hennes hotellrom i Paris i kveld av to væpnede menn utkledd som politimenn. Hun er rystet, men fysisk uskadet, sier Kim Kardashians talsperson Ina Treciokas ifølge CNN.

Kardashian er i Paris for å overvære moteuka i den franske hovedstaden, og har følge av sin mor Kris Jenner (60) og søsterene Kendall Jenner (20) og Kourtney Kardashian (37).

De to maskerte mennene skal ha vært ranere, ifølge Consequence of Sound.

Kardashian ble fraranet juveler verdt «mange millioner» opplyser fransk politi, ifølge NTB. 35-åringen befant seg i en privat luksusleilighet da innbruddet fant sted.

Ifølge CNN skal Kardashians nattportier ha blitt truet med våpen og påsatt håndjern før ranerne tvang ham til å åpne døra til realitystjernas leilighet.

Kardashian skal ha blitt låst inne på badet mens ranerte forsynte seg av 35-åringens eiendeler.

Ektemannen Kanye West skal ifølge konsertpublikummet ha løpt av scenen da han fikk høre om konas dramatiske opplevelse.

West skal ha fortalt publikum at han måtte dra grunnet et «nødstilfelle i familien» og beklaget det hele. Saken ble også bekreftet av konsertarrangøren på Twitter kort tid senere.

GIFT: Kanye West og Kim Kardashian på MTV Video Music Awards i 2016. Foto: Reuters
GIFT: Kanye West og Kim Kardashian på MTV Video Music Awards i 2016. Foto: Reuters Vis mer

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Er dette Kims frekkeste kjole noensinne?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer