- Kim beholdt alle pengene

Kris Humphries skal ikke ha sett noe til pengene han tjente under ekteskapet.

INGEN PENGER: Humphries skal derimot ikke ha sett noe til pengene han tjente i løpet av ekteskapet, som varte i 72 dager. Foto: All Over Press
INGEN PENGER: Humphries skal derimot ikke ha sett noe til pengene han tjente i løpet av ekteskapet, som varte i 72 dager. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da ekteskapet mellom realitystjernen Kim Kardashian (31) og basketball-proffen Kris Humphries i fjor tok slutt, etter kun 72 dager.

Nå skriver nettstedet TMZ.com at Humphries ikke skal ha sett noe til pengene det tidligere ekteparet disponerte sammen etter bruddet.

Kris og Kim skal ha åpnet en bankkonto sammen før bryllupet. Der befant alle pengene de tjente på bryllupet og andre ting de stilte opp på.

Humphries skal ifølge kilder ha tjent penger på salg av bryllupsfotografier, samt å stille opp på reality-showet til Kardashian-familien. Men pengene skal ha gått rett inn på den delte bankkontoen, og idrettsutøveren har ikke sett noe til det han tjente.


Det spesielle i saken er at Kris i utgangspunktet har like mye tilgang på kontoen som Kardashian, ettersom det er en delt bankkonto. Kilder hevder Kris rett og slett aldri har forsøkt å ta ut penger fra kontoen.

Det eneste Humphries ønsker, er å få ekteskapet annullert. TMZ skriver at det kan bli problematisk, ettersom han da må kunne bevise at ekteskapet ble inngått på falske premisser. Det vil ikke bli enkelt.

Karadashians advokat ønsket ikke å gi noen kommentar.

Realitystjernen har de siste månedene blitt koblet til ekskjæresten Reggie Bush. Han skal derimot kun være interessert i et vennskap, noe som har fått Kardashian til å fortvile.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun er fullstendig knust