NY ROLLE: Hollywood-stjernen Kim Basinger skal spille i den kommende oppfølgeren til «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB scanpix
NY ROLLE: Hollywood-stjernen Kim Basinger skal spille i den kommende oppfølgeren til «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB scanpixVis mer

Kim Basinger (62) skal spille i «Fifty Shades of Grey»

Hollywood-stjernen har takket ja til rollen som elskerinnen til Christian Grey.

SEOGHØR.NO: Filmatiseringen av boktrilogien «Fifty Shades of Grey», som hadde premiere på norske kinoer i februar i fjor, fikk mye oppmerksomhet for de mange erotiske scenene.

Omtrent på samme tid ble det annonsert at det vil bli spilt inn to oppfølgere til den første filmen, der skuespillerne Dakota Johnson (26) og Jamie Dornan (33) fremdeles skal spille hovedrollene. 

Ifølge nettstedet Variety er det nå også blitt avslørt at Hollywood-stjernen Kim Basinger (62) skal spille en rolle i den kommende oppfølgeren.

- Kim Basinger skal spille rollen som Elena Lincoln, Christian Grey sin businesspartner og tidligere elsker, sier en kilde til nettstedet. 

Det er foreløpig uvisst om Basinger kommer til å kaste klærne i den kommende oppfølgeren, men det er uansett ikke uvant for skuespilleren å vise hud foran kameraet.

I filmen «9 1/2 weeks» fra 1986, der hun spilte mot Mickey Rourke, er blitt kåret til en av tidenes mest populære erotiske filmer. 

Saken fortsetter under bildet

SEXY SCENER: I filmen «9 1/2 weeks» fra 1986, spilte Kim Basinger mot Mickey Rourke. Foto: © Sunset Boulevard/Corbis
SEXY SCENER: I filmen «9 1/2 weeks» fra 1986, spilte Kim Basinger mot Mickey Rourke. Foto: © Sunset Boulevard/Corbis Vis mer

Kaster klærne igjen 

Dakota Johnson forteller i et intervju med Access Hollywood at de snart begynner å filme oppfølgeren, som skal hete «Fifty Shades of Grey Darker».

- Vi begynner filmingen snart. Det er veldig spennende å gå tilbake i karakteren. Handlingen er litt mer spennende denne gangen. Nesten litt skummelt, sier hun.

Hun forteller også at hun gruer seg til å kaste klærne igjen. 

- Det er aldri komfortabelt å bli sett på den måten. Spesielt fordi jeg er naken i en setting som ikke er privat, sier hun til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet

POPULÆR FILM: «Fifty Shades of Grey» kom ut på norske kinoer i februar i fjor, og ble fort en favoritt for kvinner verden rundt. Her er hovedrollene Dakota Johnson og Jamie Dornan.  Foto: NTB scanpix
POPULÆR FILM: «Fifty Shades of Grey» kom ut på norske kinoer i februar i fjor, og ble fort en favoritt for kvinner verden rundt. Her er hovedrollene Dakota Johnson og Jamie Dornan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Trakk seg

Like etter filmsuksessen i februar i fjor, ble det kjent at filmregissøren Sam Taylor-Johnson (48) valgte å trekke seg fra «Fifty Shades og Grey»-sirkuset.

Valget skal ha skjedd på bakgrunn av uenigheter med E. L. James.

– Å regissere Fifty Shades of Grey har vært en intens og fantastisk reise jeg er utrolig takknemlig for, uttalte 48-åringen til US Weekly i fjor. 

– Jeg har knyttet nære bånd med skuespillerne, produsentene og crewet og, mest av alle, Daktoa Johnson og Jamie Dornan. Selv om jeg ikke kommer til å regissere oppfølgerne, ønsker jeg kun suksess til den som tar på seg de spennende utfordringene som kommer med film nummer to og tre, fortsatte hun. 

TRAKK SEG: Filmregissør Sam Taylor-Johnson skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson og forfatter E.L. James.  Foto: NTB scanpix
TRAKK SEG: Filmregissør Sam Taylor-Johnson skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson og forfatter E.L. James. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Alec Baldwin fikk en sønn