KJØNNSSKIFTE: I januar kom det frem at OL-vinner og TV-stjerne Bruce Jenner skal bli kvinne. Foto: Scanpix
KJØNNSSKIFTE: I januar kom det frem at OL-vinner og TV-stjerne Bruce Jenner skal bli kvinne. Foto: ScanpixVis mer

Kim avslørte stefarens intime hemmelighet

Realitystjernen Kim Kardashian ble paff da hun fikk vite hva slags undertøy Bruce Jenner hadde på seg.

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Bruce Jenner (65) i lengre tid; i januar i år kom det nemlig frem at OL-vinneren er i ferd med å bli kvinne.

STØTTE: Det er ingen tvil om at Bruce sine berømte døtre og stedøtre støtter ham gjennom kjønnsskiftet. Her er Kardashian/Jenner-klanen sammen tidligere i år. Foto: Scanpix
STØTTE: Det er ingen tvil om at Bruce sine berømte døtre og stedøtre støtter ham gjennom kjønnsskiftet. Her er Kardashian/Jenner-klanen sammen tidligere i år. Foto: Scanpix Vis mer

Til tross for at det er hele tre måneder siden, har verken Bruce selv eller noen av hans berømte familiemedlemmer kommentert prosessen.

Det nærmeste man har kommet er at formfulle Kim Kardashian (34) ikke ville avkrefte ryktene. Under et intervju med Entertainment Tonight, fortalte stjernen at Bruce ”er på en reise”.

- Jeg synes han skal fortelle historien sin på sin egen måte. Jeg tror at alle går gjennom ting her i livet, og det Bruce går gjennom nå for tiden, kommer han sikkert til å snakke om når tiden er inne. […] Det er hans reise, sa Kim den gang.

Nå har den berømte Kardashian-søsteren igjen snakket ut om stefaren – og denne gangen tok hun opp 65-åringens undertøyspreferanser. 

Saken fortsetter under bildet.

Det var under den siste episoden av familiens realityprogram «Keeping Up With The Kardashians» at Kim kom med en kommentar til Kourtney Kardashian (35) om Bruces valg av undertøy.

– Jeg sverger, han hadde på seg hold in-truser. Alle i denne f**ns familien bruker hold in-truser, utbryter hun etter å ha gjort narr av Bruces klesstil.

Videre forteller brunetten at hemmeligheten til null strekkmerker og en flat mage etter man har født en baby, er et stramt korsett – noe både hun og lillesøster Khloé Kardashian (30) flere ganger har frontet på sine Instagram-kontoer.

«På settet og bruker min @premadonna87 midjeslanker før photoshoot», skrev Kim under dette bildet noen måneder tilbake.

LES OGSÅ: Skaper kjønnsskifte strid i familien?