TRIO PÅ SCENEN: Christina Aguilera fremførte hitlåten «Feel This Moment» med Pitbull, som har samplet deler av A-HA-låten «Take on Me». Morten Harket overrasket med å synge side om side med de to internasjonale popidolene. Foto: All Over Press
TRIO PÅ SCENEN: Christina Aguilera fremførte hitlåten «Feel This Moment» med Pitbull, som har samplet deler av A-HA-låten «Take on Me». Morten Harket overrasket med å synge side om side med de to internasjonale popidolene. Foto: All Over PressVis mer

Kiloene renner av superstjernen

Christina Aguilera strålte på Billboard Awards i Las Vegas.

SEOGHØR.NO: Superstjernen Christina Aguilera (32) har den siste tiden fått mye skryt for sine sexy, nyslanke former.

Under søndagens Billboard Awards i Las Vegas strålte «Beautiful»-stjernen på scenen, og viste fansen at hun ikke har ligget på latsiden den siste tiden.

- Hun trener regelmessig, og elsker å finne nye metoder og måter å trene på, sier en kilde nær sangerinnen til People.

Aguilera har de siste årene gått opp og ned i vekt, og fikk på sitt tyngste mange slengbemerkninger for sin formfulle kropp. Kjendiskollega Kelly Osbourne (28), som også har gått ned titalls kilo de siste årene, kalte Aguilera feit ved flere anledninger.

32-åringen fremførte låten «Feel This Moment» med Pitbull - og vår egen Morten Harket! - og trioen så ut til å storkose seg sammen på scenen i Las Vegas.

LES OGSÅ: Advarer mot «The Voice»-kontrakt