ALENEMOR: I tiden hvor ektemannen var på behandlingssenter har Tori hatt et barn på hver arm.  Foto: Vladimir Labissiere/Splash News/
ALENEMOR: I tiden hvor ektemannen var på behandlingssenter har Tori hatt et barn på hver arm. Foto: Vladimir Labissiere/Splash News/Vis mer

Kiloene raser av

Vennene er bekymret for Tori Spellings helse.

SEOGHØR.NO: Det har vært en tøff tid for tv-personlighet Tori Spelling (40). Etter at sjokknyheten om at ektemannen Dean McDermott (47) kom i januar har hun rast ned i vekt, og nå er vennene bekymret for helsen hennes.

- Hun har gått ned mange kilo. Vi er veldig bekymret for henne, sa en kilde tidligere i år til nettstedet Radaronline.

Tori prøver så godt hun kan å holde en perfekt fasade, men da den tidligere «90210»-stjernen ble avbildet sist uke så hun radmager ut.

I tillegg til å ha slitt med en sorg over ektemannens utroskap, har også Tori så og si vært alenemor for deres fire barn Liam (6), Stella (5), Hattie (2) og Finn (19 mnd.), mens mannen har gått i terapi for sex- og alkoholavhengighet på et behandlingssenter.

- Det har vært hektisk for henne. Men hun klarte utmerket å ta vare på alle barna mens Dean var på behandling, sier en kilde til OK! Magazine.

 

ØNSKET SEG FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott var hodestups forelsket da de møttes, og ønsket seg mange barn. Her er alle samlet: Stella (5), Liam (6), Finn (19 mnd.), Hattie (2) Foto: REX/Broadimage/All Over Press
ØNSKET SEG FAMILIE: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott var hodestups forelsket da de møttes, og ønsket seg mange barn. Her er alle samlet: Stella (5), Liam (6), Finn (19 mnd.), Hattie (2) Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Rett før jul kom det frem at Dean hadde vært utro med den kanadiske kvinnen Emily Goodhand.

Senere ble det kjent at han totalt hadde vært utro med fem forskjellige kvinner de siste årene. Til slutt bestemte Dean seg for å søke hjelp for problemene.

Paret har nektet å kommentere påstandene, men Tori har blitt observert uten giftering, og flere av «Beverly Hills 90210»-stjernenes venner har uttalt at skandalen har satt store spor hos TV-stjernen. Nå virker det derimot ut som om de to skuespillerene holder sammen for barna sin skyld.

- Det virker som om Tori kommer til å kunne tilgi ham, men jeg tror ikke hun noensinne kommer til å glemme hva han gjorde mot henne, forteller en kilde til People.

LES OGSÅ: Viser utroskapsdramaet på tv