Kiloene raser av henne

Ricki Lake ser flottere ut en noen sinne - takket være dansen.

MYE SKRYT: Ricki Lake har fått mye skryt for danseferdighetene sine i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Her danser hun og partner Derek Hough selskapsdans. Foto: All Over Press
MYE SKRYT: Ricki Lake har fått mye skryt for danseferdighetene sine i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Her danser hun og partner Derek Hough selskapsdans. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Du husker henne kanskje som den noe overvektige vertinnen som hostet talkshowet «Ricki Lake», som hadde sin storhetstid på 90-tallet. Mye har skjedd siden den gang - også med programlederen selv.

- Jeg har blitt 33 centimeter smalere rundt livet i løpet av en måned. Det er bare ikke til å tro!, fortalte Ricki Lake (43) på talkshowet «Ellen DeGeneres» denne uken.
 
Det er altså ikke bare Kari Traa som har kommet i bedre form etter dansing på parketten. Ricki er nemlig for tiden å se i det amerikanse TV-programmet «Dancing With Stars», og mener at dansepartnerens strenge regime har hjulpet henne til å gå ned.

- Derek Hough-dietten er absolutt best. Det er knall hardt! Det er mye hardere å danse enn det ser ut som, og jeg begynner å komme i kjempeform, sier hun videre.

Og skal vi tro den søte programlederen lover hun mindre klær på parketten etterhvert som kiloene forsvinner.

- Jeg skal ha på meg mindre klær etterhvert som jeg blir tynnere. Jeg føler meg bare mer og mer komfortabel, sier hun.

Vi får satse på at hun ikke gjør som dette danseparet, som kastet alle klærne på scenen i den argentinske utgaven av danse-programmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg må nok til kiropraktor etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer