Kilder bekrefter stjerneforlovelsen

- De ble forlovet allerede i desember, sier de til nettstedet.

<strong>HOT:</strong> Jessica Biel og Justin Timberlake er en av Hollywoods desidert heiteste par. Her med TV-personlighet Jimmy Fallon ved GQs 2011 Men of the Year Party i Los Angeles i november. Foto: All Over Press
HOT: Jessica Biel og Justin Timberlake er en av Hollywoods desidert heiteste par. Her med TV-personlighet Jimmy Fallon ved GQs 2011 Men of the Year Party i Los Angeles i november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sent i desember skrev Seher.no om at ryktene svirret rundt stjerneparets forlovelse, etter en romantisk snowboard-ferie på det lukseriøse ski-resortet Amangani i Wyoming i USA.

Nå er det endelig bekreftet!

Flere kilder forteller eksklusivt til nettstedet Us Magazine om at Justin Timberlake (30) faktisk fridde til Jessica Biel (29) under kjærlighetsferien. 

- Justin vet hvor mye hun elsker snowboarding og fjellomgivelser, så det var det perfekte sted, og den perfekte tid, for frieriet, sier kildene til nettstedet.

Paret har vært mye fram og tilbake, og begynte å date for snart fem år siden. Nå har de endelig bestemt seg for å ta neste steg videre, og kjenner vi Justin rett har han nok kjøpt en gigantisk diamantring til sin kjære, for å markere den gledelige begivenheten...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel Nordtømme skal bli tante

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer