Kikki har funnet superkur

Den svenske slagerstjernen har byttet ut cellegift med selolje.

GODE TIDER: Kikki Danielsson har lagt tiden med alkoholmisbruk bak seg, og har funnet en superkur for reumatismen sin. Nå smiler livet. Foto: Se og Hør
GODE TIDER: Kikki Danielsson har lagt tiden med alkoholmisbruk bak seg, og har funnet en superkur for reumatismen sin. Nå smiler livet. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 20 år siden fikk Kikki Danielson (54) diagnosen reumatisme. Siden det har smertene aldri vært langt unna og selv hverdagslige aktiviteter har vært uoverstigelig vanskelige.


- Noen ganger er det tøft. Det hender at jeg må gå baklengs opp trappene for at det skal gjøre mindre vondt, sier hun.


Cellegift har vært en av de medisinene hun har brukt for å holde smertene i sjakk, men til slutt sa kroppen i fra at den hadde fått nok. Kikki måtte finne et alternativ, for smertene kom tilbake da hun avsluttet cellegiftbehandlingen.


Valget falt på et produkt laget av selolje, skriver Aftonbladet. Det inneholder omega 3 og fettsyren DPA som har vist seg å ha god effekt på blant annet reumatisme og leddplager.


Etter en måned med det nye produktet merker Kikki stor fremgang.


- Jeg har mye større førlighet nå, og jeg er mykere i leddene. De verste smertene er borte, sier den folkekjære artisten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer