Cameron Diaz og Benji Madden:

- Kikker på surrogati-muligheter

Stjerneparet skal ha en drøm om å utvide familien.

LYKKELIG GIFT: Cameron Diaz og Benji Madden skal ha et ønske om flere barn. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIG GIFT: Cameron Diaz og Benji Madden skal ha et ønske om flere barn. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Nylig kom gladmeldingen om at Cameron Diaz (49) endelig vender tilbake til skuespilleryrket etter en pause på åtte år.

Det var i filmen «Annie», som kom ut i 2014, at vi så henne sist på det store lerretet. Den gang spilte hun mot Hollywood-stjernen Jamie Foxx (54).

I juni bekreftet Diaz at det er nettopp Foxx som har fått henne til å gjøre comeback - i den nye Netflix-filmen «Back in Action».

«Bare Jamie Foxx kan få meg tilbake i gamet. Jeg kan nesten ikke vente, det kommer til å bli kjempegøy!» avslørte hun da på sosiale medier.

Ønsker en sønn

Nå kommer enda en hyggelig nyhet fra «Charlie's Angels»-stjernen.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Ifølge Us Weekly skal nemlig Diaz og ektemannen, Benji Madden (43), drømme om å utvide familien. Fra før av har de datteren Raddix (2 1/2).

- Cameron og Benji har diskutert å få enda et barn. De har til og med kikket på hvilke muligheter de har med tanke på en surrogatmor, forteller en venn nær paret, ifølge nettstedet, og legger til:

- Benji har alltid ønsket seg en stor familie, og Cameron trengte ikke å overtales etter ankomsten til datteren.

I januar var det syv år siden stjerneparet overrasket med å gifte seg etter kun å ha vært kjærester i drøye åtte måneder. Fire år senere, i 2019, ble de altså også foreldre sammen.

- De ønsker seg selvfølgelig en gutt, men vil bare ha en frisk baby. De hadde først mange tvil rundt surrogat-løsningen med datteren, men det viste seg å bli det beste de noen gang har gjort, deler vennen videre.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Skjult skatt

Benji Madden spiller i rockebandet «Good Charlotte» sammen med tvillingbroren Joel Madden (43), som er gift med designer og tv-profil Nicole Richie (41).

Og det var gjennom Joel og Nicole at duoen ble kjent.

- Jeg møtte ham gjennom min nåværende svigerinne og svoger. Jeg traff dem først og selv om de ikke satte opp noen blind date mellom oss, endte vi opp i samme rom på grunn av dem, og så fant vi hverandre, avslørte «Alle elsker Mary»-stjernen i podkasten Anna Faris Is Unqualified i fjor høst, ifølge People.

Videre fortalte hun mer om første møte med ektemannen.

- Jeg så ham komme mot meg og da tenkte jeg: «Han er hot. Jeg har ikke sett ham før». Men så da jeg forsto hvem han var, det var da jeg innså at: «Åh, du er spesiell. Du er den rette. Du er den skjulte skatten i livet mitt».

Året etter at Diaz og Madden giftet seg fortalte Cameron Diaz også at hun nesten umiddelbart visste at det skulle bli henne og Madden.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Folk pleide å si til meg at jeg kom til å skjønne det når jeg møtte min perfekte partner. Den gang tenkte jeg bare: «Hva betyr det... hva betyr det?». Men så innså jeg det: «Åh, jeg skjønner, man bare vet det når man vet det, sånn; du er ektemannen min», uttalte hun den gang, ifølge People.

LES OGSÅ: Venter barn: - Et stort sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer