Kidnappet sønnen - gjemte seg i skapet

Den gravide country-sangeren Mindy McCready ble funnet etter fire dager.

FORSVUNNET: Mindy McCready ble meldt savnet i fire dager og ble funnet i et skap i sitt eget hjem hvor hun hadde gjemt seg selv og sønnen på 5 år. Foto: FAME FLYNET
FORSVUNNET: Mindy McCready ble meldt savnet i fire dager og ble funnet i et skap i sitt eget hjem hvor hun hadde gjemt seg selv og sønnen på 5 år. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Country-sangerinnen Mindy McCready (36), som er mest kjent for 90-tallshits, og sønnen Zander (5) ble tidligere denne uken meldt savnet. 

Det har siden vist seg at 36-åringen forsøkte å kidnappe sønnen, og hun ble funnet av det lokale politiet i sitt eget hjem i Arkansas i USA.

McCready har slitt med personlige problemer, og prøvde i 2010 å begå selvmord ved å ta en overdose piller.

Moren og faren til 36-åringen har foreldreretten overfor sønnen, og i følge en erklæring hun kom med etter at hun ble funnet, sier hun følgende:

- Graviditeten hindret meg i å dra til Florida for å levere Zander etter den tidsfristen som retten hadde bestemt. Først og fremst er jeg mor. Uansett hva som skjer, skal jeg beskytte sønnen min. Om det betyr at jeg må i fengsel, så får det bare bli sånn.

McCready er fem måneder på vei med tvillinger med musikkprodusentkjæresten David Wilson, skriver Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prins Harry ble gjenforent med eksen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer