PÅ RIDETUR: Nicole Kidman og Hugh Jackman stortrives sammen. Foto: All Over Press
PÅ RIDETUR: Nicole Kidman og Hugh Jackman stortrives sammen. Foto: All Over PressVis mer

Kidmans ritt med gutta

Howdy cowboy! Nicole Kidman tok med seg sønnen som anstand...

SEHER.NO: Nicole Kidman er en dreven rytter - og tok med seg to av sine favoritter på ridetur. Det var sønnen Connor - og kollega Hugh Jackman. Ektemannen Keith Urban var ikke å se...

Nicole spiller inn filmen "Australia" i hjemlandet - og har den kvinnelige hovedrollen. Barske Hugh Jackman har den mannlige hovedrollen, og de to har blitt gode venner. I løpet av innspillingen har de to vært på flere rideturer sammen - for å øve.

Nicole har også med seg sønnen Connor Cruise på jobb. Gutten hun adopterte sammen med Tom Cruise har blitt stor - og trivdes tydelig til hest. Han måtte pent ri med hjelm, mens mamma travet avgårde med bare cowboyhatt som beskyttelse.

Tidligere i år gikk ryktene om at Nicole venter sin førstefødte, men det er vanskelig å se at det skal være tilfelle. Tvert i mot; hun er sylslank som alltid.

Nicole og Keith har hatt et stormfullt ekteskap.

Paret giftet seg i juni 2006, men bare noen måneder etter bryllupet pakket Urban sakene sine og la seg inn på rehab etter lang tid med alkoholproblemer.

Men i mars kunne Urban forlate avvenningsklinikken for godt, og Nicole understreket at det sto bra til med ektemannen.

- Keith har det veldig bra. Vi har vært gjennom mye. Tre måneder inn i ekteskapet måtte vi grave veldig dypt. Og det gjør vi fortsatt, sa en rørt Kidman i et intervju da.