FORELDRENE: Den australske skuespilleren Nicole Kidman fotografert med foreldrene Anthony og Janelle Kidman under Oscar-festen i 2003. Foto: All Over Press
FORELDRENE: Den australske skuespilleren Nicole Kidman fotografert med foreldrene Anthony og Janelle Kidman under Oscar-festen i 2003. Foto: All Over PressVis mer

- Kidmans far har omkommet i en fall-ulykke

Skal ha vært på besøk hos filmstjernens søster da han døde brått.

SEOGHØR.NO: Den australske skuespilleren Nicole Kidman (46) mistet denne uken sin far Antony Kidman i en fall-ulykke da han var på familiebesøk i Singapore, skriver DailyMail.

Han var på besøk hos Kidmans lillesøster Antonia (44) og hennes ektemann Craig Marran, og deres seks barn, da ulykken skal ha skjedd.

Ifølge Australian Woman's Daily skjedde fallet på hotellrommet hans etter frokost.

Flere andre australske medier melder også om dødsfallet.

Antony Kidman var en anerkjent og respektert psykolog ved Royal North Shore Hospital i Australia, og var også direktør for helsepsykologi ved Universitetet for Teknologi i Sydney.

Royal North Shore Hospital har foreløpig ikke kommentert dødsfallet.

Hverken Kidman eller noen andre fra hennes familie har heller ikke kommentert den triste nyheten.

STOLT BESTEFAR: Nicole Kidmans far hadde et nært forhold til sine barn og barnebarn. Her med Nicoles datter Sunday Rose i Sydney i 2009. Foto: Stella Pictures
STOLT BESTEFAR: Nicole Kidmans far hadde et nært forhold til sine barn og barnebarn. Her med Nicoles datter Sunday Rose i Sydney i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nært forhold

Antony Kidman og skuespillerens mor Janelle Kidmann feiret i 2013 50 års bryllupsdag, og Nicole Kidman og hele familien var på plass i Australia for å feire ekteparet.

Nicole er gift med artist Keith Urban (46), som hun har barna Sunday Rose (6) og Faith Margaret (3) med. I tillegg har hun adoptivbarna Isabella (21) og Connor Cruise (19) med eksmannen Tom Cruise (52).

Den australske skuespilleren hadde et nært forhold til sin far, og har tidligere uttalt:

- Han er en fantastisk far. Jeg kan ringe ham klokken tre om natten, og han er der for meg.

Tok med faren på kjendisball

Hun tok ofte med seg foreldrene på kjendistilstedninger og filmpremierer, og sist gang Nicole og faren Antony sto side om side på rød løper var under Swisse Celebrate Life Ball i Melbourne i juni.

Nicole Kidman ble født på Hawaii i 1967, ettersom hennes foreldre på den tiden studerte på den eksotiske øya i Stillehavet.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan ulykken skjedde.

LES OGSÅ: - Har du virkelig sluttet med Botox, Kidman?