MISTET BARNET: Nicole Kidman og Tom Cruise fotografert i 1999. Nå forteller Nicole ut om den traumatiske opplevelsen det var å miste et barn.  Foto: AP
MISTET BARNET: Nicole Kidman og Tom Cruise fotografert i 1999. Nå forteller Nicole ut om den traumatiske opplevelsen det var å miste et barn. Foto: APVis mer

Kidman mistet baby

Nicole Kidman snakker ut om den vonde opplevelsen.

SEHER.NO: I oktober-utgaven av magasinet Vanity Fair, snakker Nicole Kidman ut om savnet etter å føde sitt eget barn. Som 23-åring og nygift opplevde hun og eksmannen Tom Cruise alles mareritt.

-Fra det øyeblikket Tom og jeg giftet oss, ville jeg har barn. Vi mistet et barn tidlig i ekteskapet, og det var svært traumatisk. Det var da vi bestemte oss for å adoptere Vella, sier Nicole Kidman til Vanity Fair.

Nicole Kidman og Tom Cruise ble aldri foreldre sammen, men har adoptert Bella (14) og Connor (12).

I intervjuet med Vanity Fair, som kommer i salg 11. september, forteller 40-åringen også at ønsket om selv bære fram et barn fortsatt er stor.

- Jeg lengter etter å få et barn. Jeg synes det ville vært veldig trist om jeg ikke var i stand til å få barn. Keith vet at jeg ønsker en baby, og sakte men sikkert har han også kommet til at han vil det, sier Kidman.

Hun er nå gift med countrysangeren Keith Urban.