Kidman går mot strømmen

Superstjernen lar seg ikke friste av millioner av kroner.

LYKKELIG PAR: Nicole Kidman og Keith Urban ble forrige uke foreldre til ei lita jente.
LYKKELIG PAR: Nicole Kidman og Keith Urban ble forrige uke foreldre til ei lita jente. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nicole Kidman (40) og ektemannen Keith Urban (40) ble forrige uke foreldre til en liten jente.

Til tross for at mangemillionersbud har haglet over Kidman og Urban, har de to 40-åringene bestemt seg for å ikke selge de første bildene av deres nyfødte datter, Sunday Rose, skriver den australske avisen The Sydney Morning Herald.

Filmstjernen og hennes make har dog ikke bestemt seg for om de skal slippe noen bilder av lille Sunday Rose eller ikke. Men hvis så skjer - da skal bildene være gratis.

Dermed går superparet mot strømmen i sommerens babytrend.

Budkrigen på Matthew McConaughey (38) og Camila Alves (25) nyfødte sønn Levi, skal allerde ha kommet opp i 15 millioner kroner.

Jennifer Lopez fikk et sted mellom 20 og 30 millioner norske kroner for bildene av sine tvillinger.

Men dette er bare småpenger i forhold til summen bladene er villig til å betale for bilden av Brad Pitt (44) og Angelina Jolies (32) nyfødte tvillinger.

Da Angelina Jolie fødte Shiloh (2) donerte de bort inntektene fra babybildene til veldedighet. Den gang fikk de "bare" 23 millioner kroner. Denne gangen skal budene ha nådd opp i 80 millioner kroner.

Den nyfødte er Nicole Kidmans første biologiske barn. Men under sitt ekteskap med Tom Cruise adopterte hun 15-årige Isabella og Connor.

Sunday Rose Kidman Urban stiller seg i rekken av Hollywoodbarn med spesielle navn. Men ifølge msnbc.com er ikke navnet helt tilfeldig valgt.

Ifølge en kilde skal Kidmans ektemann, som er musiker, ha skrevet en sang med tittelen "Sunday" om parets kommende barn.

- De visste kjønnet på barnet på forhånd, og da Keith skrev sangen, syntes de at det var det perfekte navnet for datteren, sa kilden rett etter at fødselen var overstått.

Brad Pitt og Angelina Jolie kan komme til å få opp i mot 100 millioner kroner for de første bildene av tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline.

LES OGSÅ: Det ble ei jente!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer