BLE FORELDRE IGJEN: - Familien er lykkelige og takknemlige over å ha blitt gitt en gave i form av Faith Margaret, forteller Nicole Kidman og Keith Urban, som 28. desember ble foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press
BLE FORELDRE IGJEN: - Familien er lykkelige og takknemlige over å ha blitt gitt en gave i form av Faith Margaret, forteller Nicole Kidman og Keith Urban, som 28. desember ble foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer

Kidman ble mamma i hemmelighet

Nicole Kidman med sjokknyheten dagen etter Golden Globe.

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernen Nicole Kidman (43) og mannen Keith Urban (43) har blitt foreldre til en liten jente. Nyheten ble avslørt mandag og falt ned som en stor overraskelse.

Faith Margaret Kidman Urban kom til verden 28. desember på The Women's Hospital i Centennial i Nashville. Barnet ble båret fram av en annen kvinne, men er den biologiske datteren til det forelskede superparet.
 
- Familien er lykkelige og takknemlige over å ha blitt gitt en gave i form av Faith Margaret. Ingen ord kan beskrive følelsen vi føler akkurat nå - til alle som har vært så støttende gjennom denne prosessen, sier Kidman og Urban i en uttalelse, ifølge People.
 
De to har holdt fødselen hemmelig, og sa ingenting om at de hadde blitt foreldre til jenta da de var til stede under Golden Globe-utdelingen natt til mandag.

Kidman og Urban giftet seg i 2006. I 2008 fødte Kidman datteren Sunday Rose. Den australske filmskjønnheten og eks-mannen Tom Cruise adopterte to barn i løpet av ekteskapet deres, Isabella og Connor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: For første gang innrømmer hun inngrep  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer