Khloé Kardashian:

Khloés bildetabbe avslørt

Et gammelt bilde av Khloé Kardashian går viralt - igjen.

VEKKER OPPSIKT: Et bilde av Khloé Kardashian fra tidligere i år er vekket til live igjen. Se bildene som får fansen til å sperre opp øynene lenger ned i saken. Foto: NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Et bilde av Khloé Kardashian fra tidligere i år er vekket til live igjen. Se bildene som får fansen til å sperre opp øynene lenger ned i saken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten mai fikk Khloé Kardashian (36) hard medfart etter å ha delt et nytt bilde av seg selv, hvor fansen mente hun overhodet ikke lignet seg selv. Bildet fikk raskt millioner med likerklikk, og kommentarfeltet rant over med reaksjoner.

De siste månedene har imidlertid mye latet til at det nevnte bilde har gått i glemmeboka hos de fleste, men det frem til nå.

I forbindelse med nye episoder av «Keeping Up With The Kardashians» gikk bildet viralt igjen i slutten av forrige uke, da realitystjernen medvirket i et klipp, iført samme klær, sminke og hårsveis som på det sjokkerende bildet.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Flere mener dette er et bevis på hvor redigert bildet som ble delt på Instagram faktisk er, men mens en slik bildeblemme som regel ville ha blitt slaktet i sosiale medier, er det annerledes denne gangen.

Bekymret

I stedet for hat og slengbemerkninger, har pipa en helt annen lyd i kommentarfeltet nå. Flere viser støtte til 36-åringen, og påpeker at hun ikke trenger å redigere bildene sine og at hun er vakker som hun er.

«Hun ser så deilig ut på det andre bildet. Jeg skjønner ikke hvorfor hun redigerer seg selv så mye», skriver en følger.

«Hun ser helt perfekt ut på bildet til høyre», skriver en annen, mens en tredje skriver følgende:

«Jeg skulle ønske internett sluttet å henge ut kvinner. Det gjør at kvinner føler seg stygge, tar plastisk kirurgi og bruker filtre. Så får vi skyldfølelse for å endre på kroppene våre og se annerledes ut på bilder. Ingenting ved det gir mening».

«Husker dere hvor slemme alle var da Khloé så ut som seg selv tidligere? Alle kalte henne Tr*inny og Klozilla. Eller før de ble ordentlig berømte, og folk ikke visste hvem som var hvem, og kalte en for «den ekle Kardashian»? Alle tenkte det var henne», lyder en fjerde kommentar.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Uakseptabelt

Selv om det er en helt annen tone i kommentarfeltet til 36-åringen enn det vanligvis er, er det enkelte som mener det blir feil å forsvare stjernens «juks».

«Folk sier vi mobber henne, men det er ikke riktig. Vi påpeker bare hvor latterlig det er at hun ikke engang ligner på samme person på forskjellige bilder. Hele familien hennes kultiverer normen om at naturlige bilder er uakseptable og ikke ok», mener en følger.

Utenom sistnevnte kommentar og noen lignende, ser det denne gangen ut til at fansen heller er bekymret for Khloé, og påpeker gang på gang at hun ikke trenger å bruke filtre og redigere bildene sine.

Da Khloé først delte bildet i mai, var mamma Kris Jenner raskt ute og hyllet datteren.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

«Min fantastiske jente. Wow!», skrev hun.

Khloé har foreløpig ikke kommentert den siste ståheien rundt bildet hennes.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak forvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer