FREMDELES MANN OG KONE: I desember 2013 søkte Khloe Kardashian om skilsmisse fra Lamar Odom. Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.  Foto: All Over Press
FREMDELES MANN OG KONE: I desember 2013 søkte Khloe Kardashian om skilsmisse fra Lamar Odom. Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg. Foto: All Over PressVis mer

Khloe og Lamar er ikke et par igjen

Nå avslører hun grunnen til den avlyste skilsmissen.

SEOGHØR.NO: For en knapp uke siden ble det kjent at Khloe Kardashian (31) trakk tilbake skilsmissen fra basketballproffen Lamar Odom (35).

Nyheten kom åtte dager etter at Odom ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

I etterkant svevde han mellom liv og død, og en utrøstelig Khloé våket over ham ved sykesengen.

For en drøy uke siden snudde plutselig ting, og familien fikk positive nyheter om at Lamar gjorde fremgang.

Etter fire dager i koma våknet 35-åringen, og nå er han så bra at han kan snakke i fulle setninger og spise på egenhånd, men rehabiliteringen vil ta lang tid.

Men Khloe avslører nå at hun ikke avlyste skilsmissen fordi hun har tatt Lamar tilbake.

- Det er alt for mange andre viktige ting å tenke på nå. Alt for mange medisinske ting. Å ha et forhold eller å være et par er ikke en gang i tankene våre akkurat nå, forteller hun til People.com og fortsetter:

- Jeg har alltid elsket ham, og jeg kommer alltid til å elske ham. Jeg tror ikke kjærlighet er ujevn. Jeg tror at når man elsker noen, så er man også tillatt å elske dem fra avstand. Man trenger ikke være kjærester for å elske noen.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPA: Lamar Odom har datteren Destiny og sønnen Lamar Jr. fra et tidligere forhold. Barna har også besøk faren på sykehuset. Foto: Splash News
PAPPA: Lamar Odom har datteren Destiny og sønnen Lamar Jr. fra et tidligere forhold. Barna har også besøk faren på sykehuset. Foto: Splash News Vis mer

- Han har en lang vei å gå

Da Khloe fikk høre at eksmannen, som lenge har slitt med store rusproblemer, hadde blitt funnet bevisstløs, slapp hun alt hun hadde i hendene og satte seg på et privatfly for å være ved hans side.

- Alt jeg visste var at jeg måtte komme meg dit. Jeg måtte se ham for å være sikker på at han var ok. Jeg hater at han var den situasjonen. Jeg vil ikke at noen skal havne i en slik situasjon, spesielt ikke noen man er glad i og bryr seg om.

Nå konsentrer realitystjernen seg om at Lamar skal bli bra igjen.

- Det faktum at han våknet opp var definitvt en lettelse for alle. Hver eneste time er forskjellig. Det går opp og det går ned, men han er våken. Han er i live og alt jeg ønsket var at han skulle være ok, forteller hun til nettstedet.

Hvis Lamar skal komme seg på beina igjen, har han mye arbeid foran seg, og selv om Khloe ikke er kjæreste med ham, lover hun å stå støtt ved hans side.

- Han har en veldig lang vei å gå. Den veien må han gå på egenhånd, og viktigst, han må ønske selv å gå den veien. Men jeg kommer til å være der og støtte ham på hvert eneste skritt underveis.

TATT INN I VARMEN IGJEN: Hele Kardashian/Jenner-familien har vært fra seg av engstelse etter at Lamar havnet i koma. Her er alle samlet i lykkelige tider i 2007.  Foto: All Over Press
TATT INN I VARMEN IGJEN: Hele Kardashian/Jenner-familien har vært fra seg av engstelse etter at Lamar havnet i koma. Her er alle samlet i lykkelige tider i 2007. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Fansen tilbyr Lamar Odom nyrene sine