Khloe Kardashian ville redde ekteskapet med baby

Forsøkte prøverørsbehandling - uten hell!

TRØBLETE FORHOLD: Lamar Odom er på bedringens vei etter overdosen i fjor. I februar viste han seg offentlig for første gang etter skandalen, under Kanye Wests moteshow i New York, sammen med eksen Khloe Kardashian. Foto: NTB Scanpix
TRØBLETE FORHOLD: Lamar Odom er på bedringens vei etter overdosen i fjor. I februar viste han seg offentlig for første gang etter skandalen, under Kanye Wests moteshow i New York, sammen med eksen Khloe Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I september 2009, da Khole Kardashian (31) var 25 år gammel, giftet hun seg med NBA-proffen Lamar Odom (36).

Paret hadde da kun kjent hverandre en måned.

Det tok ikke lang tid før ekteskapet begynte å skrante, som følge av Lamars rusproblemer og utroskap, og fire år etter bryllupet søkte Khloe om skilsmisse.

Paret rakk likevel aldri formelt å skille seg.

Da den tidligere idrettsstjernen ble funnet bevisstløs etter en overdose på et bordell i Nevada i oktober i fjor, satte Khloe nemlig hele prosessen på vent.

Få trodde Lamar ville overleve, men med TV-stjernen ved sin side har han kjempet seg tilbake på beina.

Nå avslører Khloe at hun for noen år siden prøvde å redde ekteskapet ved å bli gravid.

- Det var alt jeg ønsket meg på et tidspunkt, og jeg håpet det kanskje kunne fikse forholdet til Lamar. Jeg er glad for at de ikke skjedde nå for jeg var ung. Jeg var 27 år og trodde at en baby ville løse situasjonen, fortalte hun onsdag på TV-showet sitt «Kocktails With Khloé», ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE FRØKNER: Khloe Kardashian elsker familien sin og vil gjerne ha en egen senere i livet. Her med niesen, North West, på armen, samt søstrene Kim Kardashian West, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE FRØKNER: Khloe Kardashian elsker familien sin og vil gjerne ha en egen senere i livet. Her med niesen, North West, på armen, samt søstrene Kim Kardashian West, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Legger barnedrømmen på is

Deretter la Kardashian til at hennes misforståtte tanker om at et barn ville redde ekteskapet er en «klassiker».

I dag er hun fornøyd med livet slik som det er, men hun drømmer fremdeles om å bli mor en gang i fremtiden.

- Jeg ønsker meg barn. Jeg forsøkte via prøverørsbehandling og alt det der, men akkurat slik livet mitt er nå, vil jeg ikke ha en baby. Jeg vil fremdeles ha familien min.

I mellomtiden koser Khloe seg med å være tante til Kims (35) barn, North (2 ½) og Saint (3 mnd), samt Kourtneys (36) barn Mason (5), Penelope (3 ½) og Reign (1).

SUPERTANTE: Khloe stortrives som tante og passer gjerne niesene Penelope og North. Foto: NTB Scanpix
SUPERTANTE: Khloe stortrives som tante og passer gjerne niesene Penelope og North. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: North West (2) overrasket med norsk design