Khloe Kardashian slår tilbake mot kritikken

Den vordende moren har sett seg lei på de negative kommentarene om trening under graviditeten.

OPPGJØRETS TIME: Khloe Kardashian og kjæresten Tristan Thompson bekreftet forrige uke at de venter barn. De påfølgende dagene har ikke bare vært enkle for førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
OPPGJØRETS TIME: Khloe Kardashian og kjæresten Tristan Thompson bekreftet forrige uke at de venter barn. De påfølgende dagene har ikke bare vært enkle for førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For en drøy uke siden kunne realitystjernen Khloe Kardashian (33) endelig bekrefte at hun og kjæresten, Tristan Thompson (26) venter barn.

Dermed ble det også klart at de mange ryktene og spekulasjonene blant fansen de siste månedene, faktisk hadde rot i virkeligheten.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev Khloe på sin Instagram.

Selv om Khloe er seks måneder på vei, ligger hun ikke på latsiden av den grunn. 33-åringen deler jevnlig små treningsvideoer med følgerne sine på Snapchat, til stor begeistring for mange.

- Slutte å dele ting

Nå har imidlertid flere gått ut og kritisert realitystjernen, der mange mener at det ikke er bra å trene når man er så mange måneder på vei som det 33-åringen er.

Kommentarene og bemerkningene har blitt så mange, at Khloe nå har sett seg lei. På Twitter går hun ut og slår tilbake mot kritikerne.

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, skriver hun og lenker til en nettside som forklarer hvorfor trening under svangerskapet skal være bra for en.

❤️ My Love ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Avslørte nyheten

Debatten om hvorvidt man bør trene eller ei under graviditeten er nærmest evigvarende. Ifølge NHI er det imidlertid ingen grunn til å hoppe over treningsøktene når man venter barn.

Kvinner som trener, opplever enklere svangerskap, mindre kompliserte fødsler, de har bedre selvfølelse og blir sjeldnere deprimerte, skriver nettsiden.

Så lenge man ikke overdriver, er det ifølge NHI bare positivt for både mor og barn at man holder seg aktiv - så fremt du har et normalt svangerskap og ikke lider av spesielle sykdommer.

BLIR FORELDRE: Tristan Thompson og Khloe Kardashian venter barn til neste år. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Tristan Thompson og Khloe Kardashian venter barn til neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var 20. desember Khloe kunne avsløre nyheten om en kommende baby.

I en lang tekst fortalte den vordende moren at hun valgte å holde det hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

- Jeg har aldri vært så forelsket

Khloe og Tristan begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

De siste årene har «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Tidligere var Khloe gift med NBA-proffen Lamar Odom (37).

Etter fire år som ektepar søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember i 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært at Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Ville ikke ta oppmerksomheten

Det er ikke uvanlig at Kardashian-familien skaper overskrifter i internasjonale medier, men de siste månedene har ryktene om at tre av søstrene venter barn skapt store overskrifter.

Det hele startet i september med nyheten om at Kylie Jenner (20) skal vente sitt første barn.

Kort tid etter kunne også nettstedet E! News, som har sendt den populære serien «Keeping Up with the Kardashians» siden 2007, avsløre at også storesøsteren Khloe Kardashian (33) er gravid.

Saken fortsetter under:

I et intervju med People kunne imidlertid en kilde, som skal være en nær venn av paret, avsløre at Khloe følte seg nødt til å vente med å dele nyheten da søsteren Kylie kom henne i forkjøpet.

- Det ble litt komplisert for Khloe etter Kylies store kunngjøring. Kunngjøringen kom rett før Khloe hadde planer om å fortelle den gledelige babynyheten, og hun følte seg dermed nødt til å vente med å fortelle, for å ikke ta oppmerksomheten vekk fra søsteren, fortalte kilden.​

LES OGSÅ: Feiret Kanyes 40-årsdag med millionfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer