Khloe Kardashian innrømmer at hun har fikset på utseendet

- Fjeset mitt ble fullstendig ødelagt.

FØR OG NÅ: Bildet til venstre er nylig tatt av Khloe Kardashian. Bildet i midten er fra da hun fikset på utseendet i fjor høst, og det siste bildet er fra slik hun så ut for seks år siden. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Bildet til venstre er nylig tatt av Khloe Kardashian. Bildet i midten er fra da hun fikset på utseendet i fjor høst, og det siste bildet er fra slik hun så ut for seks år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at Kardashian-søstrene er svært forfengelige.

De styrtrike jentene benytter seg regelmessig av svindyre skjønnhetsbehandlinger, har personlige stylister og stresser ned med deilige spa-opphold.

Kim Kardashian (35) har aldri lagt skjul på at hun er en fast tilhenger av Botox, og lillesøster Kylie Jenners (18) svulmende lepper har fått enorm spalteplass i pressen.

Men Khloe Kardashian (31) har foreløpig forholdt seg taus om forandringene som har skjedd med hennes utseende.

I januar konfronterte søstrene Kourtney (36) og Kim henne med at fjeset hennes så annerledes ut, men da de spurte om hun hadde fikset på noe, benektet Khloe dette tvert, skriver Daily Mail.

Nå har derimot pipa fått en annen låt.

I showet hennes «Kocktails With Khloe» onsdag, innrømmet nemlig realitystjernen det mange lenge har mistenkt - at hun har benyttet seg av fillere i ansiktet.

Saken fortsetter under bildet.

MISFORNØYD: Det er denne perioden i fjor høst Khloe sikter til når hun mener at ansiktet hennes ikke så bra ut. Nå gir hun skylden på mislykket bruk av fillere. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Det er denne perioden i fjor høst Khloe sikter til når hun mener at ansiktet hennes ikke så bra ut. Nå gir hun skylden på mislykket bruk av fillere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samtale med plastisk kirurg, Dr. Terry Dubrow, forklarte Khloe at det kosmetiske inngrepet gjorde at fjeset hennes endret seg på en lite flatterende måte.

- Det funket ikke for meg. Jeg så helt gal ut, og jeg tror fremdeles noen av effektene sitter igjen selv om jeg prøvde å få det fjernet tre ganger etterpå, fortalte hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TRIO: Slik så de populære TV-søstrene Kim, Khloe og Kourtney ut i 2009. Foto: NTB Scanpix
TRIO: Slik så de populære TV-søstrene Kim, Khloe og Kourtney ut i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Redd for å prøve igjen

Ut ifra TV-stjernens kommentarer kommer det frem at fillerene ble injisert i fjor høst.

- Jeg fikk det gjort, og så skjedde ulykken med Lamar, delte hun videre, mens hun klandret det mislykkede resultatet på episoden med eksmannen, Lamar Odom (36), i oktober, da han ble funnet bevisstløs etter en overdose på et bordell.

- Jeg var så stresset og legen sa til meg: «Jeg tror litt for mye skjedde med dine ekte følelser».

- Fjeset ble så fullstendig ødelagt at jeg måtte gå å få alt fjernet. Det var kjipt, og nå er jeg redd for å prøve det igjen. Og jeg sverger, det følels som om det fremdeles er ting igjen i ansiktet mitt.

THROWBACK: Her er Khloe (foran) sammen med storesøstrene Kourtney og Kim, lillebror Rob, lillesøster Kendall, mamma Kris og stefar Bruce. Foto: NTB Scanpix
THROWBACK: Her er Khloe (foran) sammen med storesøstrene Kourtney og Kim, lillebror Rob, lillesøster Kendall, mamma Kris og stefar Bruce. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Khloe Kardashian ville redde ekteskapet til Lamar med en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer